4

119 11 15

Хвърлих раницата си и уморено се тряснах да леглото.
-Виж Тей...Ед ме изнасили.Знам че за теб не е нешо особено,защото аз правя много секс с много хора,но с Ед е различно.Не го исках.Не можех да трая повече никой в онова градче,а ти беше единствения който ме обича толкова,че да замине на секундата.
-Обичаш ли ме или ме използваш.
-Любовта ми към теб много по дълбока от повърхностната която е само целувки и закачки.Особено след това ще съм ти длъжна цял живот.
-Кайли...аз нямам място тук.Имам приятелка,която живе тук.Тя е много яка и ще е съгласна да те приеме за колкото искаш.Ще ти дам пари,много пари,когато се поуспокоиш ще дойда да те прибера,ако идкаш върни се с мен ще живееш в някой от апартаментите на наще,но не мога да остана тук.
-Не мога да се върна,наистина.Няма да откажа парите...поне докато не започна да работя.Ще плащам наем на приятелката ти.Просто наистина не мога.
-Добре.Сега си почини.Утре ще те запозная с Джордън.Тя е много готина.Тя работи в Starbucks може и да успее да те нареди при нея.Ще ти оставя 5М $ ти прецени в какво ще ги инвестираш и как ще ги изхарчиш.Знаеш колко си известна покрай Киара и Федез,ако започнеш собствен бизнес ще ти провърви бързо.
-Знаеш ли това е добра идея,но нека не забравяме че нямам 18...стана ли на 18 ще стана шефка на марката на майка ми от която ще получавам много пари,ще получа парите от концертите и песните на баща ми и ще съживя звукозаписното студио и мога да започна собствен бизнес нещо с гримове,знаеш колко ги обожавам.Но до тогава ще трябва да работя нещо нормално.
-Леле имаш големи планове.За момиче като теб всеки очаква нешо от типа на..ще се омъжиш за богаташ ще му родиш деца и ще умреш в разкош.
-Хах...момиче като мен.
-Не исках да кажа това.
-Знам.
-Добре нека сега да те поразходим.
-Идвал ли си тук?
-Да,ходил съм на много места.Почти никога не оставам в Лихтенщайн.
-Боже...защо не се хвалиш?
-Не изпитвам потребност от хваленето.
-Леле.Къде мислиш да се преместиш след завършването?
-Мислех да развия бизнес в Лихтенщайн,а след това да го разпространя по целия свят.Мислех си за телефони....как ти звучи xiaomi?
-Супер.Но защо ще оставаш в онази дупка?
-Защото винаги мога да замина за някъде,но нищо не ме прави по щастлив от спокойствието в Лихтенщайн.Ед например защо е там,след като цял свят го знае?
-Защото се чувства ползотворен сред корените си.
-Не просто му харесва спокойствието да не те преследват фенове на всяка крачка.
-Да може и да си прав.
-Добре хайде сега се приготви.Ще отидем на вечеря,а след това ще се разходим.

I wish youWhere stories live. Discover now