08.

782 53 7
                                    

"i got real big plans, baby, for you and me, so love me for who i am and for who i'm gonna be..."

Még valamikor nagyon fiatalkoromban olvastam egy cikket, hogy a férfiak két dolgot néznek meg először egy nőn. Előröl az arcot, hátulról meg a feneket. Viccesnek találtam, de miután megismertem Shawnt és kifaggattam erről, hogy ő mit néz meg először, ezeket mondta. Ki is fejtette, hogy a moziban, amikor ki voltam rá akadva, akkor már észrevette, hogy milyen csodálatos kisugárzásom is van és nem tudta rólam levenni a szemét. Ami mondjuk nekem is feltűnt, mert végig engem piszkált vagy bámult, mindenféle morgásom után jót derült rajtam. A végén azt is hozzátette, hogy ami után nem bírtam tovább nézni a filmet, akkor hátulról is felmért. Természetesen totál kiakadtam, amikor ez így kijelentette, de közben jót is nevettem rajta. Tipikus Shawn volt akkor.

Már az ismeretségünk előtt is járkáltam edzőterembe, hogy formában maradjak és mindig is az egészséges életmód mellett foglaltam állást. Shawn is csatlakozott hozzám már a kapcsolatunk elején és folyamatosan közös edzésprogramokat terveltünk ki. A mai napig is megmaradtam fitneszedzőként a táncstúdióm melletti konditeremben, ahova néhanapján Shawn is csatlakozott.

- Mára ennyi volt, hölgyeim - fújom ki a levegőmet, kettőt tapsolva az előttem lévő csoportomnak. Mindenki egyenként lélegzett fel és egyből a vizükért mentek, hogy igyanak valamit, amiért én ennyire lefárasztottam őket. Nem tagadom, mert biztos voltam benne, hogy holnap senki sem fog talpra állni egykönnyen, velem együtt. Hirtelen kinyílott a terem ajtaja és egyenként fordult mindenki oda, hogy lássák Shawn belépőjét.

- Üdv - nézett körbe zavartan, amint látta, hogy mindenki rajta legelteti a szemét. El kell mondanom, hogy a laza, sportos öltözetű Shawn Mendes is eléggé jól néz ki, ahogy kipirosodott arccal, egy pánttal a hajában és a kimelegedett pólójában idesétált hozzám. Nem tudom, de neki a tehetsége az, hogy nem veszi észre, amikor mindenki őt bámulja, mert ő teljesen rám koncentrál, amíg elém nem ér. - Végeztél? - kérdezi meg egyből egy mosollyal az arcán és egy gyors puszit nyom a számra. 

- Mára ennyi - bólintok. - Te, hogy állsz? - végigvezetem rajta a tekintetem még egyszer. Látszik, hogy kifáradt, de sosem szokta előttem befejezni az edzést. A munka miatt egyre ritkábban tud eljönni ide, így ha egyszer alkalom kerül rá nem kíméli meg magát.

- Még van egy köröm, aztán végeztem. Csatlakozol? - elkapja a derekamat és magához húzva egy puszit nyom a homlokomra.

- Büdi vagy - állapítom meg az orromat felhúzva ahogy eltávolodom tőle. Igazából hazudtam, mert elképesztő, hogy totál izzadtan is megmaradt a sajátos illata. Shawn csak hangosan felnevetett és még közelebb húzott magához, hogy ne tudjak tőle megszabadulni.

- Nem hiszem el, hogy ez a lány kell neki - oldalra fordítom a fejem és meglátom azt a két lányt az órámról, akiket nagyon nem szívlelek. Csak azért járnak az én edzésemre, mert tudják, hogy Shawn akkor itt tartózkodik és kiélvezik a látványt, amikor csak láthatják. - Nem értem mivel tudta elcsavarni a fejét - a szőke hajú lány pont rám néz és behúzza a nyakát, amikor észrevette, hogy hallottam, amikor mondott. Tekintetemmel egy pillanat alatt megöltem és remélem, ezek után be nem teszi ide a lábát.

- Minden rendben? - kérdezi meg Shawn, ahogy eltol magától és aggódóan fürkészi az arcomat.

- A rajongótáborod ismételten alkot - bökök a fejemmel az irányukba. Shawn csak összehúzott szemekkel meredt az irányukba, majd vissza rám nézett. Sokszor piszkálom ezekkel a lányokkal, de olyan, mintha leperegne róla az egész, sőt nem is érdekli. Pedig fiatalabbak és jól néznek ki, ezt én sem tagadom, csak a belső személyiségükkel elrontották az összképet.

ᴏɴʟʏ ʏᴏᴜ | ✔Where stories live. Discover now