Capitolul 2

541 84 20
                                    

CAPITOLUL 2

PREZENT

Sam s-a trântit pe canapea, având în mână o bucată de carne. Venise la Carly, așa cum făcea ea de obicei, ca să scape de mama și de sora ei geamănă. (Care din păcate — sau fericire pentru Sam — este foarte diferită de ea) Carly a scos o sticlă de apă plată din frigider și s-a trântit pe canapea, uitându-se încruntată la bucata de carne din mâna lui Sam. Carly era vegetariană. 

Ușa casei s-a deschis, intrând Freddie. S-a uitat la Sam cum devora acea carne într-un mod dezgustător. A închis ochii și a tras adânc aer în piept, încercând să-și liniștească stomacul și să nu vomite tot ce mâncase la prânz. Sam nu-i băga deloc în seamă. Ea era prea preocupată cu apa ei. 

— Sam, asta este dezgustător, a spus într-un final Freddie. 

— Taci din gură, băiatul lui mami.

Freddie și-a închis gura, nemaizicând nimic. Era adevărat, mama lui îl dădăcea și el ura asta, dar n-avea ce face, era totuși mama lui. A luat laptopul de pe masă și l-a deschis, căutând ceva pe net. Sam s-a uitat la laptop și a izbucnit în râs, lovindu-l pe Freddie tare în umăr. Băiatul a gemut și și-a masat brațul, uitându-se sfios la Sam. Ea întotdeauna îl lovea. 

— Nu te mai plânge ca o găină, frate, a spus Sam, punându-se picioarele pe masă. Carly a lovit-o, făcându-i semn să-și dea picioarele jos. Sam și-a dat ochii peste cap și și-a pus picioarele în poala lui Carly. 

Carly a început să se joace cu șireturile de la teneșii lui Sam, plictisită. 

— Carly, unde-i Spencer? a întrebat Sam. 

— Nu știu, este plecat de azi dimineață. 

Sam a murmurat nemulțumită și s-a întins mai bine, pe jumătatea de canapea, pe cealaltă jumătate, stând pricăjiți Carly și Freddie. Sam și-a trosnit degetele, zgomotos. Carly a tresărit. Ura când cineva își trosnea degetele. A plesnit-o pe Sam peste mâini. Carly se comporta cu ea de parcă ar fi mama blondinei. 

— Știi la ce m-am gândit? a spus dintr-o dată Freddie. Sam și Carly și-au îndreptat privirea spre el, așteptând. Ce-ar fi să ne luăm un animal de companie, cum ar fi un iepure! a spus, fericit. Sam a pufnit. 

— Și unde o să-l ținem, cap de jeleu? a întrebat Sam. 

— Ești așa de urâcioasă! s-a răstit Freddie la ea. Sam și-a bulbucat ochii, simțind o căldură — nu una bună — înăuntrul ei 

— De ce ai vrea un animal? Simți nevoia de a te giugiuli cu cineva și știi că nu ai nicio șansă cu o fată, așa că te dai pe animale? a întrebat Sam, făcând-o pe Carly să râdă. Se simțea mândră. 

— Te urăsc! a strigat nervos și rușinat spre ea. 

— Și eu te urăsc, se auzi strigătul ei. 

SeddieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum