17. BÖLÜM

7K 386 33
                                    

GÖKÇE'NİN AĞZINDAN

Yattığım yerde hafifçe gerinerek oturur pozisyona geçtim. Aslında gayet güzel bir şekilde uykuma devam ederken dışarıdan gelen bağırışlarla uyanmıştım.

Ayağa kalkıp camın yanına geçip sesin geldiği yöne baktığımda sadece bir kaç kişinin çırpınış gölgesini görmem ile hemen yatağın yanında gördüğüm silahımı cebime attım. Pencereyi açıp dışarı çıktım.

Sessiz adımlarla sokağa doğru ilerledim. Silahımın emniyetini de açtım mı tamamdım. Kadını sıkıştıran iki zorba görünce sinirim tavana çıktı.

Kız kendini kurtarmak için çırpınsa da bu iki şerefsize karşı yapacağı pek bir şey yoktu maalesef. Kadının çırpınışlarından zevk alır gibi gülüyordu piçler.

"Güzelim zevk almaya çalış her birimiz için daha eğlenceli geçer zaman" deyip kadının boynunu öpmesi ile harekete geçip ilk kadını öpen piçi halletmek istedim. Hızlıca pisliği kadından ayırıp hızlı bir yumruk geçirdim .

Pisliğin yere düşmesi ile diğer arkadaşı harekete geçerek bana yumruk atmaya çalıştı. Yumruğunu tutup bükünce acı ile yere çöktü. Dirseğim ile yüzüne sertçe vurunca bu da pert olmuştu. Kadının yanına gidip yardım ederek ayağa kaldırdım onu. Üstü yırtılmış perişan bir halde ağlıyordu.

Üstümdeki tişörtü çıkarıp kadının yırtılmış tişörtünün üstüne giydirdim. Ben atletle kalsam da şuan üşümüyordum .

"Çok teşekkür ederim" diyerek bana yaşlı gözleri ile bakınca içim burkulmuştu.

"Bunun için teşekkür etme kim olsa aynı şeyi yapardı." deyip kendini iyi hissetsin diye tebessüm ettim ama şuan ölesiye öfkeliydim ve öfkemi çıkartacak kişi şuan bana doğru yaklaşıyordu.

"Sen şurada dur ben halledip geliyorum" deyip hızla arkamı dönüp bana doğru gelen ikiliye baktım. Arkadaşları için geldiklerini anlamıştım.

İlk sağdaki atağa geçip bana tokat atmaya çalıştı. Başımı eğerek teğet geçen eline karşılık hızlı bir yumruk attım karın boşluğuna. Ardından hemen dizimi bükerek kafasını dizime geçirip burnunu kırdım. O orada burnundan akan kanlar ile acı içinde kıvranırken bu sefer diğeri harekete geçmişti.

Artık sıkılmıştım. Hem o bana bir korkak gibi bıçak çıkarmıştım. Şuan hiç onunla uğraşamazdım. Belimde ki emniyetini açtığım silahım ile bacağına sıktım.

Elinde ki bıçağı sıkı sıkıya tutmuş bir şekilde yerde kıvranırken ben sadist bir şekilde şuan zevk alıyordum bu insan müsvetlilerine yaptıklarımdan dolayı .

Kadının yanına çöktüm.

"Adın ne " diye hızla olaya giriş yaptım.

"Pe-pelin " dedi kekeleyerek.

"Tamam Pelin sen şimdi bu silahı benim için tut ben hemen şunları iyice dövüp geliyorum" deyip elimde ki silahı onun titreyen elleri arasına koydum.

"Sakın kullanma tamam mı " deyince bana baktı. Beni onaylayınca ayağa kalkarak ilk bıçak kullanmaya çalışan piçe doğru yöneldim. Ben ona gittikçe o yerde sürünerek kaçmaya çalışması beni güldürmüştü.

Elinde ki bıçağı ayağımla tekmeleyerek uzağa fırlatıp üstüne çıkıp bütün hıncımı alarak yumruklamaya başladım.

Duyduğum ayak seslerine ayağa kalkıp hızla arkamı döndüğümde ağzı şaşkınlıktan açık kalmış Nurcan Teyze ve Bekir amca artı olarak ise bizimkiler vardı.

KARTAL TİMİ ( ASKIDA )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin