Capitolul 25

129 7 1
                                    

*Perspectiva Maiei*

Am avut un vis atat de ciudat.L-am visat pe Adam cum vorbea cu tata si cum ii promitea lui ca va avea grija de mine.Il iubesc si ii iubesc foarte mult pe cei 2.Dupa putin tata vine la mine ma ia in brate *Scumpa mea eu nu sunt acum langa tine sa iti alin ranile si sa iti spun ca totul va fi bine.Uita-te bine la el , el este cel care iti va alina ranile , el este cel care te va ridica de fiecare data inainte sa cazi , el te iubeste .Promite-mi ca si tu il vei iubii si il vei pretuii la fel de mult cum o face el.*

*Da tata , iti multumesc si cand ne vom vedea peste multi ani iti voi multumi mereu pentru tot.Te iubesc.*

Mi-a zambit si a disparut.Trebuie sa ma intorc acolo , sa ii spun lui Adam ca imi pare rau ca l-am lasat singur si ca vreau sa fie al meu pentru totdeauna.

Dintr-o data o lumina imi apare in cale.Intru prin ea si ma trezesc.Un miros intepator imi invadeaza narile si imi dau seama ca sunt intr-o camera de spital , insa mirosul lui domina acest salon.Este aici pe scaun cu un buchet de trandafiri si o cutie in maini.

-Maia , iubita mea , te-ai trezit.

Era atat de fericit , avea lacrimi in ochi si mi-am dat seama ca ma iubeste cu adevarat.

-Da dragul meu.

-Stiu ca abia te-ai trezit si nu vreau sa te stresez dar crede-ma ca nu te-as insela vreodata.Idioata mi-a pus droguri in bautura , dar sa stii ca am scapat de ea , am concediat-o.In fine acest subiect nu este important.Singurul lucru pe care vreau sa ti-l spun este ca esti unica persoana care mi-a deschis sufletul atat de mult.Te iubesc exact asa cum esti.Iti iubesc zambetul , ochii , corpul , inima , sufletul , te iubesc pe tine cu tot cu defecte si avantaje.Pentru mine esti frumoasa si dimineata si seara si azi si maine si toate zilele care vor urma.Crede-ma iubito si o spun cu mana pe inima , niciodata dar niciodata nu iti voi mai face rau .Voi fi acolo cand vei fi fericita , cand vei plange , cand vei avea nervi , cand nu te simti bine , cand ma vrei langa tine , voi fi cu tine totdeauna.

Lacrimile de fericire si-au facut aparitia pe fata mea si nu puteam sa le opresc.S-a asezat langa mine , m-a strans in brate si mi-a dat un sarut scurt pe frunte.

-De ce plangi ingerasule ?

-De fericire , de bucurie.Pentru ca esti unicul barbat care m-a facut sa ma simt asa.Iubita , protejata si importanta.Te iubesc mult si imi pare rau ca am plecat fara sa lamurim lucrurile.

-Off frumoaso , nu e nimic cu totii gresim.Important este ca esti acum aici in bratele mele si asa va ramane pentru mult timp.

Mi-a sarutat buzele usor.Dupa care s-a intins dupa buchetul de trandafiri si cutiuta.Sunt minunate , trandafirii au un miros special , i-am lasat usor in poala mea si am inceput sa deschid cutiuta.Un lantic cu initialele noastre intr-o inima stateau asezate in cutiuta.Lacrimile iar si-au facut aparitia pe fata mea si mi-am adus aminte ca si eu i-am luat lui ceva.

-Multumesc iubitule este minunat.

-Orice pentru tine ingeras.

-Poti sa-mi dai haina ?

-Da.

Mi-a intins-o si din buzunar am scos cutia pe care i-am intins-o lui. A desfacut-o usor si a scos ceasul din ea.

-Intoarce-l iubitule si citeste cu voce tare.

- * M si A . Te iubesc.* Multumesc mult iubito este cel mai frumos cadou.

-Nu ai pentru ce iubitule ma bucur ca iti place.

-Orice este oferit de manutele tale mici este ceva special.

M-a luat in brate si m-a strans tare la pieptul lui .Ma simteam iubita , in siguranta si fericita.Sunt o persoana implinita cu el langa mine.Il iubesc si am realizat ca fara mi-a fost foarte greu.

In timp ce stateam imbratisati doctorul intra fericit impreuna cu restul prietenilor.

- Cum se simte pacienta mea prefertata?

-Foarte bine.

-Ma bucur sa aud asta.Am nevoie de 5 minute sa te consult dupa care iti poti petrece timpul impreuna cu familia.Daca astazi te prezinti bine , maine seara iti vom da drumul.

Toti s-au dat toti intr-o parte ca sa ii faca loc doctorului sa ma consulte.Am observant mana mea bandajata si abdomenul la fel.Din cate se pare nu ma pot misca asa cum vreau eu.

-Draga mea esti bine.Maine iti voi da drumul , insa ai nevoie de multa odihna , grija mare la efort.Vreau ca voi sa aveti grija de ea.Saptamana viitoare ii vom scoate firele.Dupa care va incepe recuperarea.

-Am inteles.

-Bine acum va las impreuna.Sa nu o obositi prea mult va rog.

Doctorul a iesit din salon si toti au venit la mine.M-au luat in brate , m-au pupat si au zis ca le-a fost foarte dor de mine.S-au asezat toti in jurul meu si am povestit pana tarziu.Ei sunt familia de care am avut nevoie mereu , ii iubesc si le multumesc ca au reusit sa umple golul format dupa moartea tatei.Sunt speciali.

... Buna dragilor.Acesta a fost ultimul capitol pe luna asta.In luna martie nu voi putea sa postez , insa ma voi întoarce in aprilie cu forte proaspete.Va pup si va iubesc.❤❤

Dragoste cu stilUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum