3.5

288 30 18
                                    

Alena' dan sınavdan önce ki hafta ;

*Aşk engellere rağmen içimizde olmaya devam eder mi?*

Sıramda oturmuş boş boş tahtayı izliyordum.
Aklımda tek bir soru vardı Ali?
Ben Ali'ye nasıl açılacaktım? Alin gibi anonimden mi yazsam acaba? Yok canım daha neler. Hem yalandan da olsa senin sevgilin öyle değil mi?. Aynen aynen Ali benim sevgilim? İyice saçmalamaya başlamıştım çocuk beni sevmiyor sadece saçma sapan bir oyun bu??

"ALLAH'IM SEN BANA YARDIM ET"

Sınıfın yarısının bana dönmesiyle bu cümleyi sesli söylediğimi anlamıştım.

Algın" aha yenge kafayı yedi" dedi.

Algın'a sinirle dönüp " ben senin yengen falan değilim" dedim. Algın ben ve Ali'nin gerçekten sevgili olmadığını biliyordu ama bana durmadan "yenge" diyordu.

Tamam gerçekten Ali'nin sevgilisi olsam ne dersen de ama ben Ali 'nin hiç bir şeyi değilim.

Sen bana gelmiş " yenge" diyorsun. Sinirle ayağa kalkıp sınıftan çıktım.

Koridorun karşısında gördüğüm Ali ile sinir kat sayım daha fazla arttı. Gidip milletin kızıyla konuşuyor bu çocuk çıldırıcam.

Sinirle ona doğru yürürken kız beni gördü ve sinsi bir şekilde güldü. Ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışırken kız birden Ali'nin yüzünü elleri arasına aldı ne yapıyordu o kız öyle. Kız Ali'nin yanağını okşamaya başladığında sinirim gitmişti.
Yerini kıskançlık, öfke ve sevilmemek almıştı.

Bir insan düşünün delicesine birini seviyor ama o insanın sevdiği kişi onu hiç bir şeyi olarak görmüyor. Seven insan onun her hareketinde, her gülüşünde kalbinin yerinden çıkacağını düşünüyor. Kalbine söz geçirmeye çalışıyor ama o daha da hızlı atmaya başlıyor. Gün geliyor o çok sevdiğin insanın sana yaptığı bir hareket senin bütün sevgini yerle bir ediyor.

İşte benim şuan yaşadığım tek şey buydu. Benim bunca yıldır içimde sulayıp büyüttüğüm o aşkı tek bir kızın yaptığı hareket bitirmeye yetiyordu.

Benim bir kere dokunamadığım yanaklarına o kızın dokunması canımı yakıyordu, kalbimin ağrımasını sağlıyordu. Beni bitiren şey buydu işte. O kızın sevdiğim, aşık olduğum adamın yanaklarını okşamasıydı.
Benim bir kere bile tutamadığım o ellerini de bir gün tutacaktı.

İşte bugün tam bu saatte benim aşkım yavaş yavaş içimde kaybolmaya başlamıştı. İşte bu görüntü beni kendime getirdi. Bunca yıldır beni bir kere bile görmeyen çocuğun beni bir anda fark etmesini mi bekliyordum.

Onlara bakmaya kesip hızlıca bahçeye inen merdivenlere yöneldim. Gözlerim dolmuştu ve bunu kimsenin görmesini istemiyordum. Bu yüzdende merdivenlerden aşağı inerken kafamı hiç kaldırmadan bahçeye çıktım. Boş bulduğum bir banka oturup başımı gökyüzüne doğru kaldırdım. İşte benim mutluluğum buydu "gökyüzü" ne zaman canım sıkılsa , yalnız hissetsem başımı gökyüzüne çeviririm ve onu izlemeye başlarım. Şimdi yaptığım gibi biraz daha gökyüzüne hayranlıkla baktıktan sonra gözlerimi kapattım ve iyi şeyler düşünmeye başladım. Olmuyordu işte olmuyordu o düşündüğüm iyi şeylerin içerisinde hep Ali vardı. Benim onsuz bir hayalim hiç olmamıştı ki şimdi olsun. Birden kulağıma takılan şey ile yerimden sıçradım. Başımı yan tarafıma çevirdiğimde Ali'yi görmem bir oldu. İyide onun burda ne işi vardı.

"Vay sevgilini yalnız bırakıp sahte sevgilinin yanına geldin her halde?? Niye kızı yalnız bırakıyorsun Ali hiç sana yakışıyor mu bu cık cık cık cık"

Ali kafasını olumsuz bir şekilde iki yana salladıktan sonra " sadece şu şarkıyı birlikte dinlememize izin ver" dedi. Ve kulaklığın ucunu telefonuna taktı açtığı şarkıyı dinlemeye başladığımızda çok güzel bir şarkı olduğunu düşünüyordum sözleri şöyleydi ;

( Medyadaki şarkıyı açalım lütfen!)

Geri Gelecek misin günahın neyse onu bilelim

Sevebilecek misin nefret gibi beni

Yoksa orda kal bebeğim

Belki de sana göre değilim

Sen girdin hayatıma çarparken

Oralarda burdaki kalbimdi kanayan

Vazgeçtim aklımdan eşimden dostumdan

Ama heder oldum sancımla

Hüzünlerini de al yanına ne olacak

Yanacaksan benimle yan

Benimle yan

Çok mu şaşırırsın cehenneme kar yağdırsam

Benimle yan

Benimle yan

Hüzünlerini de al yanına ne olacak

Yanacaksan benimle yan

Benimle yan

Ölüm gelir acıtır seni yeniden doğduğun an

Şarkı son bulduğunda gözlerimi Ali'ye çevirdim. Ama küçük bir fark vardı ben şimdi gözlerimi ona çeviriyordum o ise beni izliyordu.

Ali" Alena sözümü kesmeden dinle" dedi.

Kafamı olumlu bir şekilde salladım..

Ali" Alena uzun bir zamandır beni sevdiğini biliyordum" dedi

Şok olmuştum ona gözlerimi büyütmüş bir şekilde bakıyordum.

Ali" hâl ve hareketlerinden anlamıştım ama çok olmadı bunu anlayalı ve senden sevgiliymişiz gibi davranmanı istediğim günde senin beni sevdiğini biliyordum. Sadece ben kendimden emin değildim. Seninle bu oyuna başladığımız gün ve sonrasında sana bağlanmaya başladım. Nedenini bilmiyorum ama sen yanımda olmayınca kendimi kötü hissetmeye başladım ve artık eminim ki seni seviyorum hemde çok ve demin ki kıza gelirsek ona sadece Asrın'ı görüp görmediğini sordum. O da bilmediğini söyledi sonra yanağımda bir şey olduğunu ve alacağını söyledi. Kız elini yüzümden çektikten sonra yanından ayrıldım arkamı döndüğümde seninde merdivenlerden koşarak aşağı indiğini gördüm ve buraya geldim" dedi.

Ben şu an gerçekten ne demem gerektiğini bilmiyordum. Sanki dilim tutulmuştu konuşamıyordum.

Ali" şarkıdada söylediği gibi Benimle Yanar mısın?" dedi.

Gözümden akan yaşı silmeye bile uğraşmadan kollarımı Ali'nin beline doladım.

"Seninle yanmaya varım sevdiğim bey" dedim.

Ali'de çok geçmeden kollarını belime doladı.

Selamun helloooooğğğğğ 35 bölüm ile karşınızdayım. Yine iki evladımı kavuşturdum. Mutluyum darısı diğerlerinin başına skmdözöx

Nasılsınız bakalım Tereyağlarım??

Bölümü beğendiniz mi??

Bölümü beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın sizi çok seviyorum 💕💕

Finale son 5 bölüüüüüümmmğğğğ





Tereyağım Olurmusun?/ texting/✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin