Bu hareketle na ra gözlerini açabildiği kadar açtı. Jungkook un kokusu karşısında mest olmuştu . Oysa sakla derken bunu kastetmemişti.chenyeol arkalarından geçip gidince na ra transtan çıkıp hızla jungkooku itmişti.
-naptığını sanıyorsun sen .
-bana beni sakla dedin bende sakladım
-vay be ne güzel.sakladın ama .
-bance güzeldi. Dur bi dakika yanaklarin kızarmış.na ra ellerini yanaklarına koydu
-uyuz . Diyip jungkooktan hızla uzaklaştı uzaklaşırkende söylenmeyi eksik etmedi
-uyuz gıcık .benim yanaklarımda ayrı bi dünya zaten bir şey olsada kızarsak diye bakıyorlar .şeytan diyo al biçağı kes.otobüs durağına geldiğinde duraktaki ekranda bts üyelerinin fotoğraflari tek tek çıkmaya başlamıştı. Sıra jungkook un fotoğrafına gelince siniri yine tavan yaptı . Fotoğrafa dönüp .
-hı hı sırıtışa bak .ağzını burnunu kırıcam sinirle ekrana tekme atdı. Kendisini gülerek izleyen jungkooku bilmeden . Ordan geçen iki tane liseli kız öğrenci onu görünce şaşkın şaşkın bakmaya başladılar
-unnie napıyorsun oppamızın fotoğrafına.
-oppamı yaa derslerinizi çalışcağıniza oppa moppa peşindesiniz hem şunun tipine baksanıza bumu yakışikli.
-unnie bence bi göz doktoruna git . Görmüyormusun adam karizma
-keske onla tanışabilsem dedi diğer bir öğrenci.
-asıl siz körsünüz .ayrıca size ne Hadi bakıyim evinize gidin .öğrenciler ona tuhaf tuhaf bakıp
-delirmiş heralde
-yada alkolu fazla kaçırmış .dediler ve ordan uzaklaştılar.
-yaa siz gelin buraya büyüğünüzle ne biçim konuşuyorsunuz . Otobüsün korna sesiyle hızla otobüse binmis ardindan tekrar inip banka bıraktığı çantasını almıştı. Jungkook bu olan biteni gülerek izlemişti.
Jm: jungkook ne oldu, neye gülüyorsun
-hiç öylesine
-seni bu aralar gülerken çok gorüyorum .bunun nedeni bir kizmi
-hayır hyung hadi arabaya binelim. Arabaya binip yurda dönmüşlerdi.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Sabah olduğunda yine aynı rutinlerle na ra evden çıktı. şirkete gitmeden önce kahve dükkanina uğradi .üyelerin sevdiği çesitde kahfeleri alıp şirkete geçti .masasina vardığinda eşyalarıni koyup eline gunun programini aldı. Bu gün v live yayını için su sporları olan bir adaya gitceklerdi.
-üyeler bu haberi duyunca çok mutlu olucak. Dedi ve kahveleride alip BTS in dinlenme odasına girdi. Odaya girince jungkookla goz goze geldi sonra gözunü
-günaydinlar hepinize size mutlu olucağinız bir haberle geldim. Biryandan konuşuyor diğer yandanda kahveleri dağıtiyordu.
Rm: sanada gunaydın nedir bu guzel haber .
-su sporları olan bir adaya gidicez . 2-3 gun kadar orada kalıcakmışiz . Yayin 2 bolumden oluşacakmış
Jm:bu süper bir haber .
-evet 2 saat kadar vaktimiz var o yüzden kahvelerinizi içinde yurda ugrayalim eşyalarınizi alın sonra benim evime gidelim ben eşyalarımi alıyım sonra tekneye binmek için limana gecelim okey midir .hempsi hep bir ağızdan tamam demişti hızla kahvelerini içmişlerdi na ra telefonu çalmasıyla dışarı çıktı .telefondaki eski sevgilisinin annesiydi. 2 sene sevgili olduklarini saklamışlardi. O yüzden konuşurken biraz utaniyordu.
-efendim yeon se ajumma
-nasılsın kızım
-iyiyim siz
-bende iyiyim bak kızım ne diycem jea ki evleniyor . Na ra şok olmuştu
-ne ! Na-nasıl .
-aaa haberin yokmuydu bak gorüyormusun sen bizim şu serseriyi. Insan arkadaşına söyler.neyse bizimkiler beni çağrıyor evine davetiye yolladım mutlaka gel .
-tamam ajumma gelmeye çalışirım bay bay.
Elindeki telefonu kulağından indirirken ayni zamanda basınida eğmişti. Hayat buydu işte onun için tek suçu sevmek ve aşık olmaktı. İçinden onu ilk gördüğü güne lanet etti . Cidden böyle bir şerefsize aşıkmı olmuştu. Ondan ayrılır ayrılmaz evleniyormuydu yani.Üyeler sesli bir şekilde odadan çikmasıyla na ra kendine geldi . na ra nin önünden geçtiler, na ra nin ilerlemedigini gorunce
V: na ra hadi geç kalcaz .
-tamam hadi gidelim
Jh:sen iyimisin
-iyiyim merak etmeyin hadi gidelim. Na ra onların onune gecip yürumeye basladı .arabaya vardıklarinda şöför kolyuğuna oturdu üyelerde binince arabayı çalıstırdi.

ŞİMDİ OKUDUĞUN
7+1 jjk
Romancejeon jungkook gönlünü sarhoş bir kıza kaptırdı. peki bu sarhoş kız menejeri olursa . -sen salaksın bende sana aşık olduğum için salağım