Kekasih gelap & skeleton!

1.9K 13 2

Sebelum aku cerita tentang Danny, aku cerita tentang Cikgu Farhi. Dia orang Kedah tapi mengajar di pendalaman kawasan Sarawak. Dekat kampung aku. Macam biasa, aku kenal dia di Tagged. Tagged banyak membantu aku jumpa jantan-jantan tak guna tapi still nak main juga kau bitch!

Dia sangat tinggi diantara semua lelaki yang aku jumpa. Perempuan suka laki tinggi kan? Dia kerap chat aku kat WeChat sebab hanya apps tu je laju untuk dia chat aku. WhatsApp agak lambat kalau di kawasan sekolah dia.

Aku jumpa Farhi bulan November 2016. Masa ni aku dah kawan dengan Danny semula. Aku jumpa Farhi dan dia ajak aku stay hotel dengan dia. Aku on jeee. Hahah.

Tapi... Ntah kenapa aku tak suka gaya dia makan. Asal ada benda masuk mulut mesti dia puji melambung tak henti-henti. Cubalah ko diam, makan je! Marah aku dalam hati je la... Takkan aku nak marah dia depan-depan, kan? Hahah

Malam pertama kami bersama, aku takde mood sebab Danny marah aku. Ok, nanti aku cerita details la pasal tu. So, Farhi tak sentuh aku malam tu sebab aku nangis dan aku nak balik tapi dia pujuk aku untuk stay sana dengan dia. Bila aku fikir semula, dia sanggup datang jumpa aku ,  stay hotel mahal dan belanja macam-macam.. aku batalkan niat. Aku pun bukan gf si Danny lagi tu.

Aku kan bitch , suka ati aku la nak keluar dengan sapa kan? Kau... kalau kau setakat kawan aku, better kau tak payah marah aku. Dengan bf pun aku boleh curang apatah lagi dengan kau yang hanya kawan?? Ok, sabar.

Aku mendengar bunyi nafas dari telinga kiri aku. Aku tak buka mata, aku jangkakan masih awal pagi lagi. Aku biarkan bibir cikgu Farhi mencium lembut leher dan bahuku. Aku geli tapi aku tak tolak. Lama kelamaan, tangan Farhi merayap ke bahagian tetek aku dan dirabanya lembut.

"Besarnya" Bisiknya ditelinga aku. Aku senyum kecil. Sambil tangannya meraba ,sambil itu lidahnya bermain disekitar telingaku. Ok, itu part kelemahan aku dohhh! Terlepas bunyi erangan aku. Farhi terus menindih badanku. Pandangan kami bersatu.

"Morning sayang." Ucapnya sambil mencium bibirku. Aku tolak pipinya. Aku taknak la kiss lepas bangun tidur. Tak selera nak kongsi air liur basi. Dia ketawa bila aku tutup mulutku.

Aku terlupa masalah aku dengan Danny malam sebelum tu. Aku terkulai layu menahan kesedapan dari batang cikgu Farhi. Dia pandai layan aku. Batang dia cukup padat dalam pussy aku. Bila dia pancut, dia pancut di dada aku. Aku lupa berapa round sebab aku tidur kepenatan.

Sepanjang aku dengan dia, dia sangat baik dan memahami aku. Dia setuju untuk jadi kekasih gelap aku sebab dia tak nak aku pergi dari dia. Aku cakap aku nak insaf (mampukah aku?) tapi aku macam biasalah, kalau dah bergaduh dengan bf mesti aku cari dia tempat aku mengadu dan hilangkan bosan. Jahatkan aku...

Dia still dengan aku sampai sekarang.  Kalau korang perasaan, mesti ada beberapa ex aku masih stay dengan aku.

1. Darel
2. Jude
3. Bahenol ( Ni sebab dia berhutang dengan aku, so kami akan contact pasal hutang. Perasaan dah lama hilang)
4. James

Ok... Nak cerita pula seorang kenalan ni, Jeff. Aku jumpa kat WeChat. Hanya dia lain dari yang lain. Maksud aku, hanya dia je bukan dari Tagged. Tapi serius laki ni macam psycho!

Aku main shake kat WeChat. Aku berkenan dengan si Jeff . Kami add friend di  WeChat dan juga Facebook. Masa tu tak chat lagi..

Dia mula chat aku lepas aku post gambar aku masa aku pergi ke Tasik Biru. Dia cakap kampung dia dekat sana. So, kami mula chat dan selesa dengan gurauan masing-masing. Masa ni aku belum jumpa lagi Danny dan cikgu Farhi. Kira sebulan sebelum aku terjumpa Danny. Tahun 2016 adalah hidup aku ramai lelaki muncul. Ada la 6 orang. hahaha.

Dia ajak aku tengok wayang. Cerita hantu. Hmmm. Dah la aku takut hantu tapi dah dia yang ajak, terpaksa on jela. Dia ambik aku kat rumah. Krik krik masa aku masuk kereta dia. Sumpah aku tergamam. Aku jumpa manusia atau skeleton? Dah la dia asyik senyum je. Aku banyak diamkan diri sebab aku tak jangka dia sekurus tu! Ops... Sorry kalau aku body shaming..

Aku diam bukan sebab aku malu. Aku diamkan diri sebab aku terkejut doh. Sampai kat mall, kami dua pergi ke food court dulu sebab movie belum mula lagi. Aku tengok dia depan-depan dalam tempat yang terang.. serius aku tak sangka. Kalau dalam gambar dia macam ok je. Tengok real, dia tinggi tapi terlampau kurus. Badan aku slim tapi bila aku bersama dengan dia, aku rasa aku yang paling gemuk. Hahaha.

Sepatah dia tanya, sepatah juga aku jawab. Aku banyak senyum dari bercakap. Masa dalam wayang, dia cuba pegang tangan aku. Aku biarkan dia pegang sekejap lepas tu aku sengaja tarik tangan aku dan betulkan rambut. Bila wayang dah nak habis. Dia kiss pipi kanan aku. Weyyyy, geli! Aku tolak lembut badan dia. "Janganlah, malu" bisik aku. Padahal aku geli dia kiss aku. Nasib duduk tempat couple seat. Kalau orang nampak? Hmm

Aku dah hilang rasa malu lepas movie tamat. Aku start banyak cakap dengan dia. Dia pun biasa je jawab aku. Dia hantar aku balik lepas tu. Bila nak keluar dari parking dalam mall, kereta dia slow naik kawasan bukit sebab dia buat kereta dia lowered. Eh betul ke apa aku cakap ni? Macam bahagian kereta dia tersentuh bahagian lantai. Kira macam tu.. susah nak explain..

So, disebabkan aku dah macam selesa dengan dia. Aku buat lawak bodoh aku.. "haaa buatlah lowered lagi. Bagi lowered lagi. Biar kereta kau merayap." Dia diam. "Kenapa laki suka buat lowered?" Aku jeling dia. "Sebab minat." Dia ketawa. "Tapi... Kan menyusahkan diri kalau bawah kereta tu rosak." Aku tanpa rasa serba salah cakap macam tu dan tak perasan muka dia berubah. Hahahaa aku jujur kot.

Kami ok je. Cuma aku dah jarang-jarang reply dia. Dia pun tak seperti mula kami chatting. Kami tak couple tau. Just kawan. Lepas berapa hari kami jumpa tu, tiba-tiba aku tanya dia satu soalan.

"Apa perasaan kau lepas jumpa aku?" Aku baru nak tanya soalan tu sebab takde topik lain. Korang tau dia nak jawab apa?

"Aku suka tengok kau senyum. Sweet je. Tapi aku lagi suka bila kau kat food court tu, tak banyak cakap. Senyum je. Aku suka perempuan macam tu. Tak banyak cakap. Tak buat lawak bodoh. Tapi lepas wayang tu.. aku fikir 1001 kali tentang kita." Wey, pedih hati aku masa tu. Dia terlampau jujur ni.

"Jap. Kau tak suka lawak bodoh? Bukankah masa kita chat sebelum ini, sebelum kita keluar aritu.. kau suka buat lawak bodoh tu yang seberapa nak lawak? Kau fikir apa je 1001 kali tentang kita? Kita tak couple lagi kot." Aku dah sedia nak maki dia.

"Ayah aku polis. Dia didik kami dengan tegas. Kalau boleh, aku tak nak gf aku buat lawak bodoh depan kawan-kawan aku, depan family aku. Kalau dengan aku je takpe la. Aku tak suka juga kau perli-perli pasal kereta aku. Aku fikir kalau kau jadi gf aku, kau kena ikut style aku." Aku masih ingat lagi ayat dia sampai ke hari Ni sebab tak pernah lagi dapat jumpa laki macam dia. Hahahaha.

"Eh, polis tu ayah kau. Yang kau nak tegas dengan aku apahal? Aku aritu jumpa kau sorang, bukan kawan-kawan kau atau family kau. Aku tahulah mana tempat sesuai nak melawak. Ohhh pasal kereta. Dah kau bodoh buat kereta cacat macam tu. Kau hadap jela bila orang komen. Tak sedar diri sendiri tak perfect nak juga orang ikut dia! Aku tak hinggin bercinta dengan laki macam kau ni hantu tulang!" Aku hentam dia kaw kaw.  Lepas tu, aku terus block dia.

Aku tak sangka ada wujud lelaki spesis macam dia. Dia memang lain dari yang lain. Hahah.  Aku tak boleh terima bila dia minta aku jadi pendiam, ikut telunjuk dia, jangan buat lawak, jangan tegur kereta dia. Wtf! Gi mampus la aku nak ikut cakap kau! Jangan macam ni ye lelaki diluar sana. hehehe




I'm a bitch (Complete)Where stories live. Discover now