Scandals!

2.5K 21 15

Lepas putus dengan Bahenol, hidup aku makin teruk.  Aku kecewa apabila Daler tak perduli tentang aku. Dia lebih fokus dengan gf baru dia. Eh, mestilah dia lebihkan gf dia kan?

Aku keluar dengan ramai laki dari Tagged, pelbagai bangsa dan agama. Aku rasa hidup aku seolah pelacur! Yang mana laki orang, aku reject. Aku masih pegang prinsip aku.

Aku nak cerita salah seorang bf aku berbangsa India, nama dia James. Dia tinggal di Ipoh. Satu hari dia datang jumpa aku. Dia tinggi, berkulit gelap dan berjambang. Aku suka mata dia. Cantik! Malam kami bersama, aku cakap "U, please buang jambang u. I nak tengok muka u tanpa jambang." Dia senyum je. Sebenarnya dia taknak buang jambang dia tu.

Serious, itu kali pertama aku tengok batang india. Besar do!!! Macam mana nak sumbat dalam mulut dan pussy aku?

Kami kiss. Dia peluk aku. Dia so romantic! Dia belai aku. Dia layan aku dengan baik. Aku suka kulum batang dia. Aku jilat dari kepala batang hingga ke biji pelir. Aku dengar dia puji aku pandai layan dia. Kami buat skill 69. Buat aku terlampau horny tengok batang sebesar tu. Tapi.... Bila dia nak masukkan batang dalam pussy aku.. tak dapat! Aku turn off tengok jambang dia!!! Hahahaha. So, tak jadilahhhh...

Lepas berapa bulan, kami mula bergaduh. Dia serius nak bawa aku kahwin. Dia cerita tentang aku depan kawan dia, boss dia, mak dia, kakak dia. Dia pernah tunjuk rumah dia nak beli.. tapi bila soal agama.. dia mula menjauhkan diri dari aku. Aku cakap awal-awal, aku tak boleh anuti agama dia. Aku tak boleh ada dua Tuhan. Dia pun tak nak tukar agama. So, kami putus cara baik. Awalnya memang aku frust. Yalaahhh mana nak cari laki yang serius ajak kahwin kan?

So, aku single lagi. Padanlah muka ko bitch!

Single and available...

Lepas seminggu kemudian, seorang senior sama sekolah aku dulu tetiba chat aku di Facebook. Nama dia, Alex. Dah lama friend dalam Facebook tapi tak pernah tegur. Dulu, kawan aku minat gila kat dia. Dia orang Kenyah, putih melepak, cute tapi tinggi sikit je dari aku. Kawan aku sanggup masuk persatuan yang sama dengan si Alex. Aku terpaksa la teman demi kebahagian kawan. Aku tak berapa suka Alex sebab dia nampak control macho. Dengan rambut macam ala Korea. Geli!

Masa kami tingkatan 3, Alex tingkatan 5. Dia sebelah kelas aku je sebab aku paling hujung 3 I dan dia kelas 5 Sains 1. Hahah. Bukan aku tak pandai, tapi ikut aliran subject,ok! Kawan aku sanggup berdiri luar kelas sebab nak ambik perhatian Alex. Dia minta aku tolong tolak dia kalau Alex lalu. Acah hindustan gituuu! Ala gaya berpeluk tuuu. So, demi kawan aku terpaksa la tolak sampai kadang kawan aku terpelanting kat dinding.  Alex hanya senyum je tengok kami orang. Kawan aku comel, kecik je badan dia. So,aku fikir pasti si Alex suka dia.

Lama-lama aku pulak tersuka dengan Alex. Alex ni pengawas. Kadang-kadang nama aku kena tangkap pakai skirt pendek la, datang lambat ke sekolah la. Alex yang banyak tolong aku terlepas dari kena denda. Tapi kemudian dia ada gf lepas dia masuk tingkatan 6 , sama kaum dia juga. So, aku dan kawan aku stop la suka dia. Haha. Oh ya, kawan aku tak tahu aku suka dia. Shhh

Bila dia tetiba chat, mesti la aku excited gila! Dia minta no aku. Kami chat kat whatsapp. Mulalah tanya pasal kehidupan masing-masing. Aku cakap je ngan dia yang kawan aku pernah minat dia. Dia tak tahu langsung kawan aku suka dia. Korang nak tahu... Sebenarnya dia crush kat aku! Aku sanggup berkorban masuk kelab sama dengan si Alex, sanggup tolak kawan aku demi satukan diorang. Kadang kacau Alex "oi... kawan aku kirim salam." Tapi dia senyum je. Aku kesian ngan kawan aku yang sanggup buat apa saja untuk Alex tapi sebenarnya dia suka aku?!

Gila kau tak suka bila crush kau pun crush ngan kau balik cuma masing-masing tak luahkan. So, kami makin rapat dan kami bercinta. Dia kerja di hospital. Dia banyak bagi talk dekat mana-mana tempat dan selalu datang sini.

1st time jumpa, aku gelabah sangat! Aku jadi malu. Dia ajak aku teman dia kat hotel. Aku apa lagi... Memang on laaaa!

So, bila berduaan kat hotel aku jadi tak tahu nak buat apa. Dia terus terang dengan aku yang dia pernah terlanjur dengan ex gf dia. Aku cakap aku ok je dan aku mengaku juga benda yang sama. Bila aku cakap macam tu... Terus dia kiss aku. Aku pun rela je. Ahaha. Aku suka kissing dengan dia. Bila dia buka seluar.. aku ketap bibir tengok tu si junior dia. Aku rasa dia punya lagi besar dari James! Dia tarik tangan aku belai junior dia.

Berapa round kami malam tu! Hehe best sangat dooo. Sepanjang pengalaman sex aku, dia paling best. Setakat tu la. Haha. Bila dia balik semula ke tempat dia kerja, aku selalu rindu junior dia. Dah la besar, panjang lagi tu, batang dia warna pink! Haha.

Tapi kami tak lama. Sebab aku jumpa Danny. Alex mulanya tak dapat terima keputusan aku sebab dia fikir bila aku crush dia, aku akan fokus dengan dia je. Fyi, dia masih teringat dengan ex gf dia. Lama dia bercinta dengan perempuan tu. Sejak tingkatan 6 lagi tapi perempuan tu dah kahwin.

Sejak kami bercinta, dia tak pernah call aku. Chat je memanjang. Aku harapkan adalah sekali sekala on the phone, ni tak pernah langsung! Paling aku sakit hati, sejak aku bercinta dengan dia... Dia susah nak chat seperti mana awal-awal kami chat dulu. Wey, aku tak faham lelaki didunia ni... Kenapa korang buat macam tu eh? Korang beria je masa mula kenal, bila dah jadi couple korang layan tak endah je. Why???

(Aku ada cerita tentang Danny di bab kedua. Dia yang hilang tiba-tiba tu. Aku cerita tentang Danny lain kali eh, penat dah otak aku ingat benda lama.. goodnight 😘)

I'm a bitch (Complete)Where stories live. Discover now