Aku khianati cinta pertama aku 1

5.1K 37 12

Aku melanjutkan pelajaran di sebuah Kolej Swasta. Aku berkenalan dan bergaul dengan ramai kawan yang berbilang kaum. Ada Melayu, Cina, Bidayuh, Iban dan India. Aku beruntung dapat sama menyewa dengan kawan sama kampung aku iaitu Luna, Sila, dan Lia. Kami berempat selalu bersama tak kira pergi kemana pun. Yala, dah sama course kan.

Aku sebilik ngan Sila. Luna dan Lia satu bilik. Sila, dia sosial. Dia selalu pergi club ngan kawan baru dia. Kadang ponteng kelas. Jenuh bagi nasihat. Wei, ko dah besar. Takkan ko tak fikir mana baik,mana buruk kan? Ko datang dari pendalaman nak study, kan? Aku tahu dia sosial, aku terima perangai dia . Walaupun dia macam tu, dia tak pernah ajak or paksa aku ikut dia. Sebab dia tahu aku tak pergi tempat tu.

Aku waktu ni baru nak bercinta dengan Daler . (Aku minat Daler Yusof, so aku pilih dia jela jadi watak bf aku hehe) Daler muda setahun dari aku. Dia suka aku sejak aku umur 15 tahun dan dia 14 tahun masa tu. Then, kami putus hubungan kawan sebab aku benci dia suka aku. Weiii, agak-agak nak suka aku time tu. Dah kau muda dari aku. Hahaha

Daler mencari aku semula di Facebook selepas berapa bulan aku menyambung pelajaran. Aku pun mula suka dia. Dia cute sebenarnya, tinggi, kulit putih tapi Daler yang sebenar lagi putih la.haha.

Aku dan Daler mula bercinta. Aku terima dia disebabkan kesungguhan dia. Dia cakap aku adalah 1st love dia. Dah la nama bapak kmi org sama , rumah di kampung pun berdekatan. Masa sekolah dulu, ramai kawan-kawan dan cikgu sangka yang aku dan dia adik beradik. Haaaa itulah antara sebab aku benci dia dulu.hehe

Hampir setahun kami bercinta, ada pasang surut hubungan kami. Tapi dia ok je. Cuma aku ni. Aku selalu marah dia main Dota. Bukan pandai main pun. Asyik kalah je! Dia lebihkan game dari aku. Ok, aku cuba faham dia. Masih muda,kan? Tapi.. aku nak juga dia matang sikit. Masa tu, dia dah lepasan tingkatan 6. Bekerja sementara jadi security di klinik sebelum dapat bekerja di oversea.

Aku mula berubah... Yes,silap aku! Aku yang gatal cari lelaki lain untuk sekadar buang masa aku kalau Daler takde chat aku. Aku mula kenal ramai kawan lelaki di Tagged (gatalkan?) . Awalnya, cuma chat je. Sampai satu tahap, aku beranikan diri jumpa mereka. Wow 'mereka', banyak tu! Yes! Loser sangat kan?

Untuk makluman, aku dan Daler cuma pernah kiss je. Tak pernah lebih-lebih. Mungkin dia respect aku dan aku pun tak tahu pasal sex masa tu. Hahaha. Serious, aku menyesal curang dengan dia. Korang jangan macam aku. Hargailah orang yang sayang kau, yang tak sentuh kau lebih-lebih.

Aku terlanjur dengan seorang laki cina, nama dia Ian. Ian lelaki pertama yang aku mula jumpa selepas berbulan kami kenal. Selepas beberapa kali jumpa, dia terus ajak aku pergi rumah dia. Dia bawa aku curi-curi masuk. Dah macam perompak oi. Aku dah tak keruan masa tu. Dia kaya,handsome, dan berkerjaya. Itu sebab aku suka dia. Tamak kan? Haaa padan muka aku apabila dia paksa aku make love dengan dia.! Dia lelaki pertama yang menodai aku. Aku nangis, dia pujuk.

Sejak itu, aku breakup ngan Daler. Aku cakap aku curang. Daler maki aku. Layak sangat kan? Dia tak tahu aku terlanjur dengan Ian. Ian pula jadi bf aku. Dia baik ngan aku, dia bawa aku jumpa kembar dia. Makan di restoran kembar dia. Tapi... Lepas tu, memang dia kerjakan aku atas katil dia. Lama-lama aku tak tahan. Sebab batang dia kecik & kulup hahahahaha oi bongok hahahahah serious aku tak rasa nikmat. Then, aku putus dengan dia. Aku bukan putus sebab batang kecik tak sunat, cuma aku bosan bila bab sex. Aku cakap aku ada bf lain, sedangkan aku takde sesiapa masa tu. Dia pun okey. Dia terima keputusan aku...

(Ok, kita continue bab seterusnya malam ini . Stay tuned guys😋)

I'm a bitch (Complete)Where stories live. Discover now