9

1.2K 53 0

~Skip~

Di Seoul, Korea.

Alyna: akhirnya aq smpai jgk kat sini. Jauh dari lelaki taguna tu.

Ring ring..

Alyna: Anyeonghaseyo lyna imnida.

Hariths: kau kat mana sekarang ni.

Alyna: ouh hariths... aq masih lagi di bumi, benua Asia. Cuba lh cari.

Hariths:kau jgn main main ngn aq boleh x. Jgn kata kau dh balik universiti kau tuh.

Alyna: blum. Aq x duk dkt uni lagi. Dua hari lagi baru aq duk situ. Stop lh kcau aq. Klau ada family kita tanya kau aq kat mana ckp je yg aq pergi balik awal. Ade kerja.

Hariths:kau bagitau lokasi kau. Sekarang. Jgn smpai aq cari kau lyna.

Alyna: aq kat Seoul. Nnti aq share location kat ws. Sorry ah ber kau aq. Aq x rse kau kesah pon kan.

Hariths:kau share pstu jgn berani kau gi mne mne. Mlm nnti aq smpai.

Alyna: giler ke apa kau ni. Skrg dh kol 7 kot. X kan flight kau kejap je dh smpai. Jgn menipu bleh x.

Hariths:aq dh ada kat Korea. Kau pikir aq bodoh ke biarkan kau mcm tu je. Pape aq jgk yg susah.

Alyna: phl plk.

Hariths: klau kau mati sekali pon aq akan pastikan bukan sbb dibunuh oleh org lain. Klau sebab kau mati dibunuh aq akan pastikan tu aq je. X de org lain boleh buat mcm ape yg aq nk buat kau kau.

Alyna: baik kau jauhkan diri kau dari aq. I can do the worst. Tu je amaran aku. Takut tetiba kau x phm plk an. Aq bagi paling ringkas kat kau. Klau kau x nk kumpulan kau tutup baik kau jangan ambik kesempatan ke atas aq. Klau aq tau kau nk wat cmtu kat aq, aq akan pastikan kumpulan kau tutup.    T. U. T. U. P! phm.

End call

Alyna: eh, kurang ajar punya laki. Sesuka hati dia je nk end call. Dia pikir aq ni ape. Tahi betul lh dia uh.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now