8

1.3K 54 1

Ryan:  lyna ape perkembangan kau psl kumpulan kita.

Alyna: alah bro ryan.mcm biasa lh. anything under control. tpi satu je masalah saya.

Ryan: apa masalah kau nih?

Alyna: hariths...

Ryan: ape  masalahnya.

Alyna: dia kata dia nk bunuh ketua kumpulan psycho blackmoon

Ryan: ape ko nk tkut.dia mungkin x kan bunuh kau. 50% dia bunuh 50% lagi dia x kan bunuh.klau dia dh fall in love ngn kau mungkin dia xkan bunuh kau langsung tpi dia akan lunyaikan kau. 

Alyna: ape maksud bro psl lunyai tu.

Ryan: alah kau nih pelan sgt phl, mcm x pernah lalui.dh kawin an.

Alyna: sorry ah skit. x de masa saya nk buat benda tu ngn org yg sya x syg.bro tuh lain lah.kawin ngn org yg bro sayang.

Ryan: susah ah nk ckp ngn kau nih. dh ah. kau balik layan laki ko. mne tau leh korek rahsia dorg skit skit.

Alyna: terlampau awal lh bro. nnti nnti je lh aq try seduce and korek rhsia dia.

Ryan: jgn lama lama nnti melepas .

aq pon jalan menuju ke kereta aq. aq terus drive balik rumah hariths.

setelah sampai di rumah

Hariths: KAU ADA SOROKKAN APE APE KE DARI AQ.

Alyna: lek lah.pahal jerit jerit nih.

Hariths: JAWAB SOALAN AQ.

Alyna: aq ialah ILYNA ketua kumpulan psycho blackmoon. PUAS?

Hariths: phl kau buat mcm ni kat aq eh.

hariths terus tolak aq kat dinding. 

Alyna: berambus ah kau. aq x nk pon kawin ngn kau klau bukan sbb mommy ngn bro.

Hariths: kau pilih. kau mati ke bro kau mati.

Alyna: aq akan pastikan x de antara kitorg mati.jgn dekat lgi dh.

makin lama makin Hariths rapat ngn aq. aq rse x selamat dh nih.

Hariths: kenapa kau x jujur je ngn aq dari awal.

hariths terus cekik aq. aq kuatkan diri untuk tendang dia.tpi x sangka aq terbagi dia sepakan back flip.terduduk dia jadinya.

Alyna: jgn paksa aq buat lagi teruk.cukup lh musuh aq jadi suami paksa aq, aq x nk aq jadikan kau bekas suami paksa plk. jgn smpai aq buat lebih teruk. aq cuba untuk hormatkau sebagai husband aq tpi lps kau tau psl aq nih kau terus wat cmni. sorry but there is no more change for namja inside my heart. klau rahsia aq bocor semua rahsia kau,kumpulan kau, ex ex ko.semua ah. semua aq sebarkan.kau cuma tau 3, aq tau semua. stop or you will get worst.

aq terus keluar dari rumah tu bawak bagasi aq yg awal awal aq dh pack sbb aq nk blik korea esok malam. tpi aq kaya so aq just guna duit aq and beli tiket flight yg pling awal ke korea.kesah ape aq. yg aq tau mamat tu dh x tau aq dok mne. aq dh penat berlakon dpn semua org. this time I will show the real me. just wait and see  HARITHS ISSAC. 

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now