LUCAS EPILOG

212 13 15

HUSK AT OM 2 DAGE UDKOMMER FEARLESS, DER ER 2'EREN TIL DEN HER!


Liv tog min hånd og smilte til mig. Jeg smilte tilbage og tog en dyb indånding, da det ringede på døren.

Liv åbnede, og udenfor stod Martinus med solsikker i hånden. Jeg smilte, og Liv trådte væk fra døren og gik ind i køkkenet.

Martinus kiggede mig direkte ind i øjnene. Hans øjne skinnede, og han rakte mig solsikkerne. Jeg grinte og tog imod dem.

Så tog jeg fat i hans hånd, og sagde farvel til Liv. Jeg havde været hjemme ved hende, for at gøre mig klar til daten. Marcus havde hjulpet Martinus imens.

Vi gik hånd i hånd ned til søen, hvor der var pyntet op med et tæppe og blomster. Jeg kiggede smilende på Martinus, og vi satte os sammen ned på tæppet.

Vi grinte og talte det længe, da Martinus tog fat i min hånd og trak mig med hen til et stort kirsebærtræ, hvor han lagde sin ene hånd på min kind. Jeg smilte til ham, og trak ham ind i et kys.

Bagefter stod vi og krammede, mens der faldt blade fra kirsebærtræet ned over os. Jeg lagde nakken tilbage og fik et i munden, hvilket gjorde, at Martinus flækkede af grin.

Jeg smilte til ham, og han bukkede sig ned og plukkede en mælkebøtte.

"vær' så god," sagde han og smilte. Jeg tog imod den og rynkede brynene. "Martinus. Du er godt klar over, at det er en mælkebøtte, ikke? Mælkebøtter er altså ukrudt," grinte jeg. Martinus grinte også, og kiggede mig dybt ind i øjnene.

"Det hele handler om perspektiv, Lucas," sagde han stille. Jeg smilte og kyssede Martinus endnu en gang.

9. maj 2018


Det her kapitel er inspireret af Kiera Cass The Selection

Homophobic ↠ mgWhere stories live. Discover now