3.2

294 28 24
                                    

Bölümü canım kankam ve yeni bölüm at diye tutturan _ilayda14 e itaf ediyorum❤❤❤

Asrın ve Efil ile birlikte kantine gelip bir masaya geçip oturduk. Asrın Efil ile havadan sudan konuşurken bende vişneli meyve suyumun pipetini çiğnemekle meşguldim. Meyve suyum bitmişti ve yenisini almayada üşeniyordum bu yüzden her zaman yaptığım şeyi yani pipeti çiğnemeye başlamıştım. Kafamı kantinin giriş kapısına çevirdiğimde Alena, Ali ve Algın durmuşlar ve hararetli bir şekilde konuşuyorlardı. Acaba ne konuşuyorlar diye düşünmeye başladığımda yanımdaki sandalye çekilmişti. Yanıma oturan kişiye baktığımda Alena'nın uzun saçlarını gördüm. Sonra istemsiz ellerim saçlarıma gitti. Kestirmiş olduğum saçlarıma, aslında bu halinide beğenmiştim ama saçlarımı uzatmak istediğim için türlü türlü şeyler denemiştim.

Ellerim ile saçlarımla oynarken gözüm Asrın'ın gözlerine takıldı. Nereye baktığını anlamak için gözlerim ile gözlerini takip ettim. Ellerim arasında duran kısa saçlarıma bakıyordu. Ona onu sevdiğimi söylediğim gün saçlarımı bir daha kestirmemem gerektiğini söylemişti. Onları artık babandan başka biri daha seviyor demişti. İlkten anlamamıştım ne dediğini saf saf yüzüne bakmıştım. Sonra bana saçlarımı çok sevdiğini söylemişti. İlkten neye uğradığımı şaşırmıştım. Babamın her ölüm yıl dönümünde saçlarımı kestirip mezarının başına koyuyordum saçlarımı. Babam saçlarımı çok sevdiği için;

Ama şimdi babamdan başka birisi daha seviyordu saçlarımı o da sevdiğim adamdı. Bir daha ki yıl babmın mezarına saçlarımı götürmeyecektim çünkü benim saçlarımı babamdan başka birisi daha seviyordu. Artık babamın yanına sevdiğim adam ile gidecektim. "Bak baba bu senin damadın" diyecektim. Babam belki daha mutlu olurdu artık babamın yanına saçlarımı bırakıp kalkıp gitmeyecektim babamla dertleşecektim, sevdiğim adamı anlatacaktım bana kızacağını her ne kadar çok bilsemde bunları yapacaktım.

"Alin Alin Aliiin iyi misin?" bu soruyu yönelten kişi Efil'di kafamı evet dercesine salladım. Hayallerimde hep beraber bir masada oturmak vardı ve bu şuan oluyordu.
Gerçekten de "hayaller gerçekleştirmek için vardı"

Alena" eeee gençler sınava iki hafta kaldı ne yapmayı düşünüyorsunuz?" dedi.

Asrın" hiç bilmiyorum yenge hanım eğer adam akıllı bir yeri tutturamazsam annem bu sefer kesin beni keser" dedi. Aynı şey benimde başıma gelebilirdi.

"Eeee söyleyin bakalım hangi üniversiteyi istiyorsunuz?" dedim. Aslında Alena ve Efil'in nereyi istediklerini biliyordum ama konuşalım diye böyle bir konu atmıştım ortaya.

Ali" ben İzmir'de okumak istiyorum" dedi.

Algın" ben vallahi Ankara istiyorum bakalım hayırlısı" dedi.

" Ben burada okumak istiyorum annemden ayrılamam İstanbul'da her yer üniversite zaten" dedim.

Alena" ne yalan söyliyeyim bende İzmir'de okumak istiyorum"

Efil" ben İstanbul'da bir yeri tuttursam yeter" dedi.

Asrın" bende Algın gibi Ankara'da okumak istiyorum" dedi.

"Desenize iki hafta sonra ayrılacağız" dedim.

Efil" eee orasını Allah bilir neyin ne olacağı belli olmaz" dedi.

Algın" eee tabi canım öyle bir şey var" dedi.

Efil'e döndüğümde Algın'a bakıyordu ve Algın'ın bundan haberi yoktu. Efil'in neden Algın'a bu kadar dikkatli baktığını anlayamıyordum. Ya da anlıyordum ama buna inanamıyordum. Çünkü bu bizim Efil benim yılllardır arkadaşım olan, aşka küsen, her sevgiyi yapmacık bulan, korumacı, erkeklere güvenmeyen kızdı bu. Bir anda nasıl olurda birine kendini kaptırabildi diye soruyordum kendime. Peki ya Alena ne oldu da birden Ali ile sevgili oldular üstelik hiç bir şey yapmadan. Kız her Ali'yi gördüğünde kaçıyordu. Şimdi ne oldu da sevgililer?
Efil bunda bir iş olduğunu düşünüyordu eee doğruda düşünüyor. Bence.....

Ben bunları düşünürken bizimkiler gülerek konuşuyordu. Sonunda dedim içimden sonunda hayallerime kavuştum. Bana hayal kurma diyen Asrın ile şuan karşı karşıya oturuyorduk.

Eeee ne demişler Tereyağım büyük lokma ye ama büyük laf etme.

Bölüm sonuuuuuuu nasılsınız Tereyağlarım??
İlham perim geli verdi birden bende aldım elime telefonu başladım yazmaya ve böyle bir bölüm çıktı. İnşallah beğenirsiniz ❤❤❤

Bir dahaki bölümde görüşmek üzere

Bu arada finale son 8 bölüüüümmm.

Tereyağım Olurmusun?/ texting/✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin