5

1.5K 51 1

Di dapur,

Hariths pov

Alyna: rsenya dia leh tau x aq kat mne.

Hariths:dh dh ah tu nyorok dari aq. Ko x reti menyorok.

Alyna: hehe, sorry psl bilik tadi tu.

Hariths: mcm mana kau boleh tau password bilik tu. Kau ni ahli sihir ke kau hacker.

Alyna: kedua dua tekaan awak salah. Saya just ikut kata hati saya je. Ada masalah ke kalau saya tau bilik tu bilik apa. And kenapa saya x boleh pergi ke keseluruhan kawasan rumah ni. Awak mafia ke? Smpai banyak benda nk sorokkan dari saya.

"Mcm mana tu pon betul."

Hariths:kalau memang aq mafia kau nk terima aq x.

Alyna: x tau lh. Maybe x kot. Saya kawin dengan awak bukan atas dasar cinta pon. Buat masa sekarang ni pon saya anggap awak mcm kawan je. Klau betul awak mafia mungkin susah saya nk terima.

"Biar betul ni cara dia layan kawan dia. Baik giler. Maybe kawan laki je kot dia layan cmni. Tpi kalau budak cute ni dh tau psl aq ni mafia mcm mana hubungan aq ngn dia nnti. I don't know perasaan aq sekarang tapi aq rsa aq dh fall in love with this cute girl."

Alyna: awak, kawan saya ajak balik sabtu ni. Harini dh hari selasa. Awak bagi x saya balik awal 2 hari.

Hariths:kau balik awal2 nk buat ape. Jgn kata ko nk enjoy kat sana.

Alyna: awak pikir saya mcm perempuan murah kat luar tu ke?

Muka alyna yg tadinya nk memujuk terus dia buat muka menyampah.

Hariths:mne lh tau kan.

Alyna: kalau ye saya mcm perempuan liar kat luar tu saya x rasa lh saya nk kat awak ni. Nk kata handsome, handsome lagi crush crush saya dulu. Nk kata baik, baik lagi crush crush saya dulu. Tpi tu lah, saya terlambat. Klau awal awal diorg nk kat saya tu saya accept and bagitau mama, mesti awak kawin dgn org lain.

Hariths: kiranya kau bukan x de org lain yg nk. Kau pernah couple ah kan.

Alyna: Awak beruntung sbb saya x pernah couple ngn sesiapa. Semua lelaki saya reject tpi awak je yg saya x boleh tolak. Saya harap awak x lukakan hati saya nnti. Mungkin sekali dh sakit terus tawar hati. Ego saya tinggi. Saya bagi amaran dulu lh kat awak eh. Jgn smpai satu hari saya dh x nk tengok muka awak lagi.

Hariths:saya nk jujur dgn awak psl diri saya dan saya nk awk pon jujur psl diri awak dkt saya.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now