Bab 27

1.2K 40 0

   Tiba-tiba Doktor Aiman pun berkata lagi..

  " biar betul nie Arif, jangan main-main lah... " kata Doktor Aiman lagi yang masih kurang percaya dengan kata-kata Tengku Arif itu..

  Tengku Arif terus tersenyum sambil menganggukkan kepalanya...

  " iya Uncle budak kecil nie bakal wife Arif... Tak kan lah Arif nak bohong pulak kan... " kata Tengku Arif lagi..

Tengku Mikhail hanya mendiamkan nya dan dia sendiri terkejut bila mendengar jawapan yang keluar daripada mulut Tengku Arif itu..

  " bila masa pulak Arif bercinta nie?... Tak bagitau Uncle pulak itu, nie Walid dengan Ummi Arif tau tak yang Arif dah ada calon isteri?.. " tanya Doktor Aiman lagi....

  " Huh..  Ummi dan Walid belum tahu lagi, nanti baru nak bawak, budak kecil nie jumpa Mereka berdua.. Huh.. " Kata Tengku Arif.

" Amboi.. Amboi.. Amboi Arif dalam diam iya bercinta nie.. Pandai nya diam bercinta dalam diam iya.. " kata Doktor Aiman itu lagi sambil ketawa kecil...

  " huh... No comment.. " kata Tengku Arif sambil ketawa kecil..

  " tapi Arif kena ingat, jaga dia nie elok-elok...Arif tahu-tahu sahaja lah musuh banyak yang tak puas hati dengan family Arif nie.. Ingat pesan Uncle nie okay Arif.. " Kata Doktor Aiman lagi kepada Tengku Arif..

  " Arif tahu Uncle, Arif akan jaga budak kecil itu seperti nyawa Arif sendiri.. Arif akan jaga Family Arif nie, Arif akan ketatkan kawalan lagi untuk melindungi Ummi, walid, Mikhail dan Budak Kecil itu.. Kata Tengku Arif sambil tersenyum kecil.

  Doktor Aiman hanya lah tersenyum kecil dan terus meminta izin untuk pulang ke rumahnya..

  " baguslah kalau Arif kata begitu, Uncle minta diri dulu okay.. Bila dia sedar pastikan bagi dia makan dan makan ubat yang Uncle bagi nie.. Kalau demam nya masih teruk belum kebah pastikan bawak dia jumpa Uncle di klinik okay.." kata Doktor Aiman sambil menghulurkan beberapa bungkusan ubat kepada Tengku Arif.

Tengku Arif menganggukkan kepalanya lalu dia pun berkata ..

  " Insyaallah, Uncle thanks sebab datang.. " kata Tengku Arif sambil menyambut bungkusan ubat yang diberi oleh Doktor Aiman tersebut...




















































































































        #bersambung....








































































#update²... #update   😂😂

What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019Read this story for FREE!