Bab 26

1.2K 39 5

    Sejam kemudian, Doktor Peribadi Family Tengku Arif dan Tengku Mikhail pun tiba di gudang seperti yang dikatakan oleh Tengku Arif...

" Arif, Mikhail kenapa nie?... " tanya Doktor tersebut kepada Tengku Arif dan Tengku Mikhail..

Tanpa berkata apa-apa Tengku Arif dan Tengku Mikhail menjemput Doktor tersebut masuk kedalam bilik untuk merawat Tyqa..

  " uncle boleh tak rawat budak kecil tu, kami tak tahu lah kenapa dia tak sedar kan diri dengan tiba-tiba.. " Kata Tengku Arif sambil menunjuk jari kearah Tyqa.

Tanpa berkata apa-apa Doktor itu hanyalah menganggukkan kepalanya saja..

  Tanpa melengahkan masa Doktor terus merawat Tyqa..

Selepas merawat keadaan Tyqa itu, Doktor yang bernama Aiman itu pun berkata...

  " dia nie demam panas dan suhu badan dia nie agak tinggi, dan lagi satu keadaan dia saat nie dalam tertekan... Pastikan dia makan ubat ikut pada waktu yang ditetapkan... " kata Doktor Aiman terus kepada Tengku Arif dan Tengku Mikhail

" lagi satu... Jangan bagi dia tekanan saat nie ... Uncle tengok muka dia macam dalam keadaan tertekan yang teramat sangat... " Kata Doktor Aiman lagi...

Tengku Arif dan Tengku Mikhail hanya lah berdiamkan dirinya sambil menganggukkan kepalanya tanda faham..

" Uncle nak tanya nie, uncle jadi pelik tiba-tiba dengan korang berdua nie.. " " Budak Perempuan nie siapa, macam mana dia boleh berada dekat sini?.. " kata Doktor Aiman lagi.

  Tengku Mikhail pun terus menjawab pertanyaan Doktor Aiman tersebut..

" huh.. Budak perempuan nie... Budak perempuan nie... Haa.. Budak perempuan nie... " Kata Mikhail sedikit tergagap-gagap untuk mencari jawapan yang sesuai kepada Doktor Aiman.

  " budak perempuan nie apa mikhail... Asal tiba-tiba jadi gagap pulak nie Mikhail.. Masa bila Mikhail gagap nie?.. " tanya Doktor Aiman kepada Tengku Mikhail yang sedang tergagap itu..

Tiba-tiba Tengku Arif pun berkata kepada Doktor Aiman...

" budak kecil itu bakal Wife Arif lah uncle huh.. " kata Tengku Arif dengan selambanya sambil merenung ke arah Tyqa.

Alangkah terkejutnya Doktor Aiman bila mendengar jawapan yang terkeluar daripada mulut Tengku Arif tersebut.. Seperti tidak percaya sahaja bila mendengar jawapan yang di lafazkan oleh Tengku Arif tersebut...








































































































         #bersambung....








































































What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019Read this story for FREE!