Často kladené otázky

304 19 0
                                    

Jaké výhody na mě čekají, pokud se stanu Ambasadorem?

Kromě toho, že se můžete seznámit s ostatními Ambasadory, můžete se také setkat s pár lidmi, kteří pomáhají s provozem Wattpadu. Vždy je zajímavé nahlédnout na dění probíhající "za oponou"; Ambasadoři často pomáhají s testováním nových produktů, pracují na různých projektech se zaměstnanci Wattpadu a mohou tak zahlédnout kousek toho, jak věci fungují. Můžete se také naučit novým dovednostem, a jelikož se práce Ambasadorů počítá jako dobrovolnická činnost, může se tak pěkně vyjímat ve vašem životopisu.

Jakmile budete součástí týmu po dobu jednoho roku, bude vám také zaslaný tzv. "swag balíček" - tohle gesto se pak opakuje každý další rok, kdy zůstanete součástí týmu.

*

Co se stane, když Ambasador obtěžuje ostatní uživatele nebo svou pozici používá k očerňování, znevažování nebo šikanování ostatních členů komunity?

Zneužívání pravomocí v týmu Ambasadorů není tolerováno stejně tak, jako není šikana tolerována v celé komunitě. Pokud se domníváte, že některý z Ambasadorů zneužívá svých pravomocí, můžete ho nahlásit a/nebo kontaktovat manažera ambasadorského programu.

*

Bude můj účet penalizován nebo jinak očerněn, jestliže se s nějakým Ambasadorem v něčem neshodnu?

Ambasadoři jsou také uživatelé. Neočekáváme, že spolu budou všichni lidé stále a ve všem souhlasit, ale očekáváme, že veškeré neshody zůstanou na civilizované úrovni a v souladu s našimi pravidly a kodexem chování.

Neshody s Ambasadorem nebudou mít žádný negativní dopad na váš další pobyt na Wattpadu, pokud ovšem svým chováním doopravdy neporušíte naše pravidla nebo kodex chování.

*

Uzavřou Ambasadoři můj účet, když budu používat nadávky?

Užívání nadávek neznamená, že Wattpad váš účet uzavře. Pokud ale používáte nadávky jako součást výhrůžek, je velmi pravděpodobné, že váš účet bude nahlášen buď nějakým uživatelem Wattpadu nebo Ambasadorem. Wattpad Trust and Safety tým (tým důvěry a bezpečnosti) je tím, kdo rozhoduje o tom, jestli účet obdrží varování, suspenzi nebo jestli se uzavře.

*

Je pravda, že se můžete stát Ambasadorem pouze tehdy, jestliže máte kamaráda, který je již součástí týmu?

Nemusíte znát žádného z existujících Ambasadorů, abyste byli přijati do týmu. Přestože již existující tým může navrhnout uživatele, o kterých předpokládají, že by z nich byli skvělí Ambasadoři, tak často hledáme konkrétní dovednosti nebo schopnosti, které by komplimentovaly existujícímu týmu a ty se s každým novým cyklem mění. Takže jestli se do týmu nedostanete hned na první pokus, zkoušejte to dále.

*

Jakmile má někdo odznak, zdá se, že pro ně přestanou existovat veškerá pravidla. Neměla by existovat nějaká odborná příprava nebo pokyny?

Všichni Ambasadoři musí souhlasit se specifickými pravidly a kodexem chování. Těm, kteří s nimi souhlasit nebudou, pak není dovoleno připojit se k týmu. Ambasadoři se také musí řídit stejnými pravidly, jaké platí pro všechny uživatele Wattpadu a ti, kteří tak nečinní, jsou blíže monitorováni manažerem ambasadorského programu.

Ambasadorský programKde žijí příběhy. Začni objevovat