Bölüm 1 : Yeni görev

34.5K 739 304
                                    

*DÜZENLENDİ*

***

Defne Özdemir

Gözlerimi taciz eden güneş ışığı ile güne başladım. İlk önce nerede olduğumu idrak edemesem de uyku sersemliğini üzerimden atmamla birlikte doğrulup, hızla saate baktım. Önemli bir toplantım vardı ve sadece yarım saatim kalmıştı !

Arkadaşlarım ve ben aynı evde yaşıyorduk. Onlara kardeşlerimde diyebilirdim. Aslında. 6 yaşında yaptığımız kum savaşı sonucu tanışmıştık ve arkadaşlığımız bugüne kadar sürmüştü. Herkesten çok güvendiğim, Ayaz vardı birde. Amcamın oğluydu ve ailem öldükten sonra en büyük destekçilerimden biriydi.

Annem trafik kazasında ölmüştü. Babam ise kaza sonucu arabadan fırlamış, uçurumdan denize düşmüştü. Varlıklı bir aileydik. Yaşım reşit olmadığı için henüz şirket yönetimi ben de değildi. Bu yüzden çoğu işi Ayaz hallediyordu.

Ancak yaşım yer altındaki işlerime engel değildi...

Bulunduğum konum için gerçekten çok çalışmıştım. Gözümü kırpmadan dahi birini öldürdüğüm çok olmuştu. Ara sıra kafes dövüşlerine katılırdım. Mafyaların gelir getiren işlerini bozduğumdan ismim kısa zamanda, 'Oyun Bozan'a çıkmıştı ve şimdi o mafyaları ben yönetiyordum.

Açelya, arkadaşlarım arasındaki en salak kişi diyebilirdim. Hiç bir şeyi ciddiye almazdı. Üstelik aramızda en sadist olanı oydu. İşkence aletleri onun uzmanlık alanıydı ve karşı tarafın acısından zevk alırdı. Keskin nişancı olduğu için, adı 'Tetikçi'ydi. 

Beste sorumluluk sahibi biriydi. Zekiydi ve aşırı kurnazdı. İnsanlar onunla çarpışmak istemezdi çünkü zekasıyla savaşırdı ve karşındakinin kazanma ihtimali neredeyse yoktu. Yetenekleri sayesinde 'Çakal' unvanını almıştı.

Karya tüm sistemimizi yöneten kişiydi. Güvenliğimizi sağlar ve ekip görevlerinde bilgisayar sistemlerini hallederdi. Bugüne kadar bir çok kişiyi görmüştüm ancak tanıdığım en iyi hacker oydu.

Hızlı bir şekilde üzerimi değiştirdim ve saati kontrol ettikten sonra Beste'nin odasına koştum. Ben burada bir yerlerimi yırtarken, salak kız hala uyuyordu. "Beste !" dedim içeri girer girmez. Uykulu bir tonda mırıldandı. "Ne var ya ?" 

Hiç bir şey yokmuş gibi gülümsedim. "Hiç, gıybet yapalım diye kaldırdım." Bezmiş bir şekilde ekledim. "İşlerimiz var geri zekalı." Gözlerini kapatmadan homurdandı. "İlk olarak, dahi bir kıza geri zekalı dediğin için seni kınıyorum. İkincisi, ne işi aca -" 

Gözlerini irice açtı ve jeton yeni düşmüş olacak ki hızla doğruldu. "Geç kaldık ! Niye uyandırmıyorsun ya ?" Koşarak banyoya girince göz devirdim. "Allah'ım, bir kız nasıl hem dahi hem beyin yoksunu olabilir ?"

Bestenin odasından çıktım ve Karya'nın odasına girdim. Makyajını yapıyordu. Aynı hızda Açelya'nın odasına daldım. Evet, resmen daldım. Yatakta yayılmış olduğunu gördüğümde dürtmüş, uyanmayınca da hafifçe tekme atmıştım.

"Lan ?" diyerek doğruldu. "Sabah sabah kim malum yerime şut çekti ?" Rahat bir tavırla omuz silktim. "Eben." Açelya gözlerini kırpıştırıp, saf saf baktığında sesli bir şekilde nefesimi vermiştim. "Toplantı var. Hazırlan."

Herkes hazırlanırken koridora çıkmış, hızlı bir şekilde Ayaz'ı aramıştım.

"Alo," dedim telefonu açar açmaz. "Ayaz bizi idare edebilir misin ?" Ayaz kısık bir ses tonu ile güldü. "O toplantıya gerek kalmadı. Çakır'dan aldım özeti, yanınıza geliyorum." Duyduğum şey ile sinirlerim şaha kalkarken öfkeli bir soluk aldım. "Niye haber vermiyorsun ?!"

Mafya Kızları ( Düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin