Стара Загора..?

18 0 0
                                    

Минаха 2 години...
Ева е на 16.
Социализма е пред криза.
Ева почна да забравя за приятели ѝ от Русия. Спряха да си пращат писма толкова често с най-добрите ѝ приятелки. Но поне Ева имаше нови приятелки от училището ѝ в Стара Загора! Не бяха същите като руските ѝ приятелки, но поне имаше..!
Ева беше най-добрата по руски в цялото училище. Непрекъснато ходеше по олимпиади в София. Мисля, че може да св каже, че самочуствието на Ева порасна много.., тя беше по-щастлива, по-уверена и по-близка с родителите си. Единствената ѝ трудност беше химията! Но добре, че се имаше с учителките да ѝ пишат една четворка!

Дъра, дъра! Минаха още две години. На власт е демокрацията. Желю Желев е президент на България. Ева ще завършва тази година...
Пролетната ваканция тя реши да отиде в Лондон, за да види какво става в джендърските държави! Не ѝ хареса...
Стана май месец, Ева завърши. Тя реши да отиде да следва журналистика в Софийския университет. Но тя знаеше, че няма бъдеще за нея в Нова Загора, нито пък в България! Искаше да имигрира след като завърши.
Мина първия симестър и малката вече пораснала Ева изведнъж се отказа от журналистиката и отиде да учи администрация. Защо сигурно се питате... Е даже и Ева не знаеше, но искаше да ѝ е по-лесно и по-забавно през студентските ѝ години... Но няма ли да съжалява в бъдеще..?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 01, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Нова Загора - Нашият Красив ГрадWhere stories live. Discover now