Zoraki Evlilik 13 (DÜZENLENDİ)

14.8K 672 180
                                    

Merhaba arkadaşlar sınır geçilmedi ama ben paylaşıyorum çünkü benden bölüm bekleyenler var ve bir oy yüzünden onları bekletmemeliyim sizden ricam oy ve yorum yapmanız , her okuyan oy verip yorum yaparsa sınır çabuk geçilir ve bölüm hızlı gelir bu arada yorum ve oy verenler sözlerimi üstlerine alınmasınlar benim sözüm vermeyenlere zaten çok birşey istemiyorum çok zor değil bir yıldıza dokunup iki kelime birşey yazmak bir dahaki sefere sınır geçilmediği takdirde bölüm gelmeyecek , keyifli okumalar

2 yıl sonra ...
Bugün Jungkookla evleniyordum şimdi siz merak ediyorsunuzdur bu iki yılda neler oldu , Jungkook bana o kızla olan öpüşmesini kendisinin suçu olmadığını söyledi ona inanmadım sonra kızı getirdi ve herşeyi anlattırdı .
Suçu olmayabilir ama onu affetmedim çünkü bana söylediği sözler o kadar ağırdı ki onu her affetmeye kalktığımda gözümün önüne o anlar geliyordu .

Sonra Jungkook okulu bitince üniversiteye gitti , yurt dışında okuyordu ama beni hergün arayıp iyi olup olmadığımı soruyordu bu durum aslında çok hoşuma gidiyordu . Sonra okulu bitirdim sonuç sevdiğim adamla evleniyordum . İçeri Jungkook girdi ve beni baştan aşağıya süzdü .

Jungkook " Çok güzel olmuşsun ufaklığım " dedi ona gülümsedim .
" Gidelim mi ? " dedim ve koluna girip odadan çıktık alana girdiğimizde herkes bizi alkışladı .

Yarım saat sonra ...
Jungkook'un karısı olmuştum içimde buruk bir gülümseme oluştu.
O sırada bir el silah sesi gelmişti kafamızı çevirdiğimizde Jung woo olduğunu gördük ben size anlatmadım bu iki yıl içinde en yakın arkadaşımın bana aşık olduğunu öğrendim ve dünyam başıma yıkıldı ve iki yıldır hiç görüşmedik şimdi iki yıl sonra düğünümde görüyordum .

Jung woo " Senin benimle evlenmen gerekiyordu eun mi onunla değil senin onunla olmana asla izin vermem " dedi ve silah'ı bana doğrulttu ve ateş etti .
Jungkook ne zaman önüme geçti silah ne zaman patladı herşey göz açıp kapayacak şekilde hızla geçmişti .

Jungkook'u ameliyathaneye alalı yarım saat oluyordu üzerimde Jungkook'un kanı vardı .

Doktor çıktı ve Jungkook'un iyi olduğunu birazdan normal odaya alacaklarını söyledi sonra gitmişti .

Jungkook'u normal odaya almışlardı yanına gittim beni görünce hemen gülümsedi onun yanına gittim ve dudaklarına öpücük kondurdum bana şaşkınca baktı benden böyle birşey beklemiyordu .
" Bunu neden yaptın ya seni kaybetseydim " dedim ağlayarak elini gözyaşlarıma götürdü ve sildi .
Jungkook " Ölmene izin veremezdim " dedi ona burukça gülümsedim ve " Jungkook ben seni affediyorum artık çok mutlu olalım" dedim bana gülümsedi ve " Merak etme meleğim bizi bundan sonra hiç kimse ayıramaz " dedi ve ona gülümsedim artık sevdiğim adamla mutlu olacaktık hemde ömür boyu ...

Merhaba arkadaşlar umarım beğenirsiniz.
Bölüm nasıldı?
Diğer bölüm sizce neler olacak ?
Sizce mutlu olabilecekler mi ?
Diğer bölüm görüşmek üzere...
Sizi seviyorum 😍😍😍
Bu arada sizden bir ricam var beni çevrenize , arkadaşlarınıza hikayemi önerir misiniz ? Büyük bir aile olalım istiyorum . Son olarak 3 bin olduk ve şuan çok mutluyum ve size çok teşekkür ediyorum .
Sınır : 20 vote ve 20 yorum

Zoraki Evlilik Jungkook (BTS ile hayal et serisi 1)//TAMAMLANDI(DÜZENLENDİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin