02.

445 49 12

  "kiss me like you wanna be loved..."  

"Talán úgy a negyedik randin lehettünk túl, amikor Shawn úgy döntött fogja magát meg a maradék férfiasságát, és megcsókol. Nem voltunk együtt, és sosem beszéltünk semmi kapcsolati dologról. Egyszerűen csak élveztük egymás társaságát és próbáltunk közelebb férkőzni egymáshoz, hogy lássuk tényleg megálljuk-e a másik nehézségeit. Elszórakoztunk egymással és már egyre több időt töltöttünk együtt, mint mondjuk a családunkkal. Pedig még csak két hete ismerjük egymást.

- Elmondanád hova megyünk? - kérdezem meg nyűgösen Shawntól, amikor a motorjával leparkolt majd egy számomra ismeretlen utcán kezdtünk el sétálni.

- Mikor indultunk mi el céltudatosan? - néz rám felhúzott szemöldökkel, mire megforgatom a szemem.

- Miért is várok én tőled egy normális választ?

- Mert imádsz, ezzel a szexi hangommal együtt - nevet fel édesen. Hozzá kellett szoknom az egójához, de megnyugtattam azzal, hogy engem nem tud ilyen könnyen megvenni vagy zavarba hozni. Készen álltam az összes megszólalására és cselekedetére.

- Annyira, mint egy dinoszauruszokról szóló filmet - jegyzem meg csípősen, mire a fiú újra felnevet.

- Úgy érzem csak megjátszottad magad, mikor a moziban voltunk - mélázik el. - Nem gondoltam volna, hogy mégis imádod ezeket a filmeket.

- Épp ez az - mutatok rá. - Ki nem állhatom azokat a szar filmeket.

- Most a szívembe tapostál - kapja a mellkasához a kezét, hitetlenkedve nézve rám. - Hazudni nem ér! Nem lógnál velem, ha utálnál.

Nyár van, de tegnap egy hatalmas vihar csapott le Torontóra, így ma még muszáj volt egy bőrkabátot is magamra kapnom, amibe most belesüllyesztettem a kezem. Shawn is hasonló ruhában volt, de neki már melege volt, mert a kabátja ki volt cipzározva és csak lazán sétált mellettem.

- Mégis ki imádna egy beképzelt, egoista fiút, akinek akkor az arca, hogy be sem férne egy kisebb tömbházba? Nem is beszélve a kissé rossz fiúsra beállított stílusról, a tetkókról, meg az ékszerekről és nem utolsó sorban a motorodról, amivel úgy száguldasz, mint aki a vesztébe rohanna? Hm? - fordulok felé felhúzott szemöldökkel. A pimasz mosolya ugyanúgy jelen volt az arcán, ahogy ennek következtében szokásosan végigmért.

- Te - vágja rá egyszerűen. - A vesztembe pedig csak akkor rohanok, amikor veled vagyok, mert ezt te váltod ki belőlem. Én nem tagadom az imádatom feléd.

- Én sem tagadom az utálatom - indulok el újra előre. Utálatom tényleg van felé, mert elképzelni sem tudom, hogy érte el azt, hogy csak rajta kattogjak. Egyszerűen utálom, hogy érzéseket vált ki belőlem. 

- Mármint az imádatod - javít ki. - Várd ki a nap végét és meglátod, hogy nem tudsz engem utálni.

- Egyszer esküszöm, bemosok neked egyet, hogy ne legyen ekkora arcod - sóhajtok fel. - Embert nem ismerek ekkora egoizmussal, mint téged, pedig találkoztam már nagyon idegesítő fiúkkal.

- Én a legjobb pasi vagyok számodra, így semmi ellenvetésed nem lehet - rántja meg a vállát és lassítani kezdünk a tempón.

- Vannak dolgok, amiket még nem tudom, hogy teljesítesz. Majd azután, ha megtörténnek elmondom mennyire számítasz a legjobb pasinak számomra - jelentem ki.

- Tudom, hogy a csókra gondolsz, és hidd el, fantasztikus lesz. Sőt, eszméletlen, és akkor fog megtörténni, amikor nem is számítasz rá - kacsint rám, mire újból megforgatom a szemem. Ez valami hobbivá vált számomra, mert amikor vele vagyok szerintem vagy ezerszer forgatom meg a szemem, az ilyen magabiztos mondatai után.

ᴏɴʟʏ ʏᴏᴜ | ✔Where stories live. Discover now