13-Final

49 10 0
                  

Mirosul de antiseptic si medicamente ma face sa vomit,imi deschid ochii iritat de vocile care se auzeau pe holul spitalului,cineva ar tebui sa inchida usa aia nenorocita. Aparatele care ma tin in viata incep sa bipaie,iar in mai putin de un minut o asistenta isi face prezenta si imi da jos masca de oxigen,inspir adanc in timp ce mirosuri de toate felurile imi invaluie nasul,dar un singur miros se face remarcat,mirosul mortii.

Au trecut 10 zile de cand am vrut sa vin la tine Thais,nu am reusit,nu am putut,sunt un las,pastilele nu au reusit decat sa ma adoarma pentru 4 zile,dar apoi m-am trezit aici,doctorii mi-au zis ca am fost norocos. Ce noroc mai e si asta? Cand nu poti fi cu persoana iubita? Imi pare rau Thais. Un psiholog vine zilnic sa ma vada si sa vorbim,mi-a spus ca ar trebui sa ma impac cu ideea ca tu nu mai esti aici fizic,dar ca sufletul tau e mereu cu mine. Asta e adevarul Thais? Esti alaturi de mine? Sper din toata inima sa fie asta. Maine ies de aici voi veni la tine la mormant,macar atat pot face. Nu te voi uita niciodata Thais,niciodata.

Dupa 10 ani.

Thais,au trecut 10 ani de cand nu ti-am mai scris,dar nu te-am uitat niciodata,am incercat doar sa ma vindec,dupa ce am iesit din spital am fost la cimitir,mormantul tau era plin de flori albastre,tu iubeai albastrul,am plans mult,ti-am lasat toate scrisorile acolo. Le-ai primit Thais? Esti suparata pe mine ca nu ti-am mai scris? Tu m-ai uitat? Ma auzi cand te strig noaptea in somn? Cum e acolo unde esti? Iti e bine?

M-am vindecat greu dupa moartea ta,dar Soul mi-a fost mereu aproape si m-a ajutat,are putin din comportamentul tau,daca erai in viata ati fi cele mai bune prietene. Eu si Soul avem o fetita,are numele tau Thais si e la fel de minunata ca tine,zambetul ei imi aminteste de tine si are niste ochii mari si albastri care iti ajung imediat la suflet.

Nu te voi uita niciodata Thais,sper ca esti fercita acolo in rai si ca ai grija de mine. Ne vom vedea in alta viata si iti jurca acolo nu te voi mai lasa sa ma parasesti.


Te iubesc!

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jan 20, 2019 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Letters Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum