↬Τρελαίνομαι

3.8K 430 58
                                    

Chapter 16

Skylar

Νιώθοντας καταπλακωμένη από το βαρύ σώμα του Ace, άνοιξα τα μάτια μου, αντικρίζοντας τον πολύ πιο κοντά μου απ'οτι περίμενα. Το πρόσωπο του έδειχνε τόσο γαλήνιο και ήρεμο όταν κοιμόταν, σε αντίθεση με την έκφραση που έχει μονίμως από όσο τον θυμόμουν σχολείο.

Μια έντονη επιθυμία να τον αγγίξω γεννήθηκε μέσα μου και σούφρωσα τα φρύδια μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκέφτομαι έτσι τώρα.

«Sky!»

Άκουσα μια χαρούμενη φωνή και τρομαγμένη απομάκρυνα το χέρι του Ace από επάνω μου. Η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλε η Melissa.

Της χαμογέλασα αθώα και κλείνοντας την πόρτα από πίσω της, πέταξε την τσάντα της στο πάτωμα. Έβγαλε το μπουφάν της, πήδηξε με φόρα επάνω στο κρεβάτι γελώντας και προσγειώθηκε επάνω στον αδερφό της που γρύλισε εκνευρισμένος.

«Melissa!»

Της φώναξε μέσα από τα παπλώματα και εκείνη αγνοώντας τις φωνές του, χώθηκε στην αγκαλιά του, ξεχνώντας και οι δύο την παρουσία μου. Άρχισε να την γαργαλάει, κάνοντας την να ξεκαρδίζεται.

Τους παρατηρούσα και απορούσα πως θα ήταν άραγε εάν οι γονείς μου θα έκαναν κι άλλα παιδιά. Πρέπει να είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα, είναι εγγυημένη αγάπη. Όσο και να μαλώνουν δύο αδέρφια μεταξύ τους, πάντα κατά βάθος θα αγαπούν ο ένας τον άλλον.

«Παιδιά! Κατεβείτε κάτω!»

Ακούστηκε η φωνή του κύριου Smoker και η Melissa κλώτσησε τον Ace για να του ξεφύγει. Το κλίμα σοβάρεψε κατευθείαν.

«Περίμενε μικρό.»

Είπε ο Ace στην αδερφή του που ετοιμαζόταν να βγεί από το δωμάτιο, πιάνοντας την από τον καρπό του χεριού της.

«Η Skylar θα εξηγήσει στον μπαμπά γιατί μένει μαζί μας. Δεν θέλω να ανακατευτείς, ο λόγος είναι σοβαρός.»

Της είπε και εκείνη έγνεψε καταφατικά, βγαίνοντας τρέχοντας από το δωμάτιο. Το βλέμμα του Ace έπεσε κατευθείαν επάνω μου.

«Λοιπόν, είσαι έτοιμη;»

Ρώτησε και έτριψα τα μάτια μου, καθώς δεν είχα συνέλθει από τον ύπνο ακόμη. Πως θα εμφανιζόμουν σε αυτή την κατάσταση μπροστά στον πατέρα τους; Τα μαλλιά μου ήταν απαίσια και τα ρούχα μου φθαρμένα.

«Μια χαρά είσαι. Πρέπει να κατεβούμε  κάτω.»

Είπε και σηκώθηκε γεμάτος ενέργεια, λες και δεν ξύπνησε μόλις πέντε λεπτά πριν. Ξεφυσώντας, σηκώθηκα με δυσκολία και μάζεψα πρόχειρα τα μαλλιά μου. Ο Ace άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε τις σκάλες, αφήνοντας με πίσω του να τον ακολουθώ. Είχα σχεδόν κρυφτεί πίσω από το σώμα του, είχα αγχωθεί πολύ.

Φλογερές ΨυχέςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα