Hoofdstuk 9

100 6 2
                                    

P.O.V Lars.

Als het gebonk ophoudt kijk ik door het sleutelgat naar buiten. Ineens komt er een ander oog tevoorschijn. "OMG." Roep ik. Ik kijk eens goed en zie dat het een oog van een meisje is. Meteen doe ik de deur open en trek haar naar binnen. "Ik ga jullie hieruit bevrijden!" Fluistert t bloedmooie meid. "Waarom wil je ons zo graag helpen?" Vragen we in een koor. "Oh gewoon." Antwoordt ze.

Ik loop naar de foto's toe en zie dat t familiefoto's zijn voor dit huis. Wat cute!

Ineens gilt Amber. "Wat is er Amber?" Vragen we bezorgd. "Hi-eer l-l-lliggtt e-e-nn l-i-jjkk." Stottert ze bang. Meteen rennen we naar haar toe en kijken naar het lijk. "Hahahah!" Lacht Carlee ineens. "Das nep! Das geen echte lijk." Lacht ze nogsteeds.

*KLOP KLOP.* "Annebel?! Zit je daar?" Roept een bekende stem. "Prinsie!" Roept Amber bang waarna we meteen een hand voor haar mond slaan. "Hallo?" Roept hij nogmaals. *Kraak* Doet de deur en ineens is Prinsie binnen. Hij kijkt ons woedend aan, en niet zo'n beetje ook. "Pap, laat ze gewoon met rust!" Roept Annebel boos. "Nee! En nu meekomen." Schreeuwt hij woedend terwijl hij de boven arm van Annebel vastpakt en voorzich uit duwt.

Als ze de kamer uit zijn ren ik naar de muur vol foto's en ruk er een paar vanaf. En opeens voel ik de muur bewegen. "Jongens help even met duwen tegen de muur!" Roep ik. Even later staan we in een rare ruimte. Veel mooier dan de andere ruimtes. "Omg, er is zelfs een tv!" Roept Amber blij terwijl ze op een paar knopjes drukt waarna de tv aangaat. "Spongebob!!" Roep ik als ik de gele spons zie. "Ja laten we dat kijken!" Zegt Amber en iedereen stemt erin mee.

Ohja.. we hadden de deur niet gesloten dus laat ik dat naar doen. Na enkele minuten zit ik ook voor de tv spongebob te kijken. "Hebben ze hier ook wat om te eten?" Vraagt Carlee de vreetzak. "Volgens mij wel, als ze een tv hebben dan hebben ze ook eten neem ik aan." Antwoord ik. En ja hoor in de hoek is een grote koelkast geplaatst met van alles erin.

"Huh.. brood in de koelkast?" Zegt Sven verbaast. "Jaa, dat is zo omdat t anders verrot en dat wilt niemand hebben." "Oke, dat wist ik niet."

"Nu weet je het wel, maar hou je mond spongebob is aan t praten." Zegt Amber, ze is best slim voor een meisje.

"Jongens moet je zien!" Roept Sven. "Wat?"

"Dit!" Zegt hij terwijl hij naar de tv scherm wijst. "Huhh.. Dat zijn wij!! Zet t geluid wat harder." "Jaa schiet op, we zijn beroemd." Grapt Amber. Als we horen wat ze op t nieuws zeggen valt Sven ineens flauw.

-

Dit was het weer voor vandaag, wat zouden ze op het nieuws gezegd hebben? En waarom valt Sven flauw? Lees het allemaal in hoofdstuk 10.

x @Marie480

The house.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu