2. Kapitola

28 1 0
                                    

Vydal se naproti mně a já hned začala utíkat ale na druhý straně byl taky člověk byla jsem v pasti,pomalu se ke mně přibližovali

byli úplně u mně a najednou jsem předsebou viděla mokrý kapesník a pak už si jenom pamatuju jak padámna zem a oni mně vzali a hodili do auta...

Když jsem se probudila byla jsem přivázaná k židli a před sebou jsem viděla jednoho muže když se otočil viděla jsem mu do obličeje, a sakra byl to ten kterého jsem viděla v kavárně, ten který tam nechal tu stovku.

řekl,,konečně jsi vzhůru,máš něco co my chceme"

,,a co to je?"řekla jsem docela vystrašeně

řekl,,to ti teď říct nemůžu,abych se představil jsem Cedric"

Pak přišel další muž a něco Cedricovi řekl.

Cedric,,No,zachilku přídu"

Docela jsem se bála,jsem v ňáký místnosti,bílé zdi anii jedno okno,nevím jestli je den nebo noc.Už mě bolejí ruce jak jsem pořád přivázaná.Pak přišli 2 muži.

,,Půjdeš s námi"řekli a vzali mě i s židlí.Šli jsme po schodech a došli do nějaké místnosti byla docela nóbl posadili mě k velkému stolu a v čele stolu byl nějaký chlap.

chlap v čele stolu řekl,,Ahoj,jsem Gabriel,táta Cedrica chceme od tebe jednu věc ale nejdřív ti vysvětlím podrobnosti.Po několik staletí tvoje rodina měla jedno tajemství a to tajemství je že uměli čarovat.Byli to čarodějové,a měli něco co chceme,je to skříňka kde je náhrdelník který je pro nás moc důležitý"

Nic nechápu jak to myslel?!

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Aug 28, 2014 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

upíři útočí !Kde žijí příběhy. Začni objevovat