Meet us

7.5K 354 9
                                    

Takže, ahoj. Jmenuju se Liz Clifford. Bydlíme v docela velkém městě, když je zde více středních škol. Vlastně dvě. Do jedné jsem chodila já a do druhé bratr Michael, abychom se nemuseli potkávat. Spolu jsme opravdová dvojka - třeba jako malí jsme zapálili dům a babičce její 'drahé' paruky. Co dodat, moc jsme se nezměnili.

Zpátky ke mně. Vyhodili mě ze školy. Co? Já říkala, že jsem se nezměnila! Neříkám, že jsem tu školu rovnou zapálila. Spíš jsem do ní vůbec nochodila. Raději jsem se zdržovala ve skateparku se svými kámoši a kámoškami. Ti už jsou dávno odepsaní. Nechodí do školy ... Nebudu vám vyprávět vše.

Teď jsem se ale změnila. Tak trochu. Pořád jsem 'ta drsná'. Spousta šprtů ve škole ze mě má respekt. Ostatní si mě nevšímají.

Mám hnědé vlasy s fialovým ombrè. Čirou náhodou stejnou barvu má i Mike. Obarvil si vlasy na stejnou fialovou, nejspíš proto, aby mě naštval. Nebo rodiče - mámu. O tátu jsme přišli před pár měsíci ale stále to bolí - pardon, jenom mě. Michael na to snad už zapoměl a máma má nového. Mrcha. Ano, nenávidím svou matku, ale více toho papínka.

A pak je tu on. Ten co mě má rád.

High school [CZ - Niall Horan]Kde žijí příběhy. Začni objevovat