PROLOG

1.4K 66 2
                                    

Viata mea e un fel de film, dar care pana acum nu are un final fericit. E genul acelor filme in care mama fetei moare cand ea e mica, apoi cand fata e mai mare tatal isi gaseste o mimoza cu 10 ani mai tanara care e atrasa de bani. Mimoza o uraste pe fiica si vrea sa o trimita la internat. In toate filmele se termina cu bine si fata nu ajunge la internat si mimoza dispare din peisaj, dar la mine e chiar invers.

Pupaza, cum ii spun eu mamei mele vitrege, l-a convins pe dragul meu tata sa ma trimita la internat spunand ca e cel mai bun din lume, ca m-ar ajuta foarte mult. Si pana in prezent asta e viata mea. Frumos, nu?

Si uite asa plec eu din Los Angeles, unde eram o fata populara in scoala, intr-un loc de care nu am auzit niciodata din Anglia. Tata chiar ma uraste facandu-mi asta. Poate se prabuseste avionul si in gasesc sfarsitul in Oceanul Atlantic si asa e un final fericit pentru pupaza si pentru mine deoarece nu o sa mai exist deloc. Sa se scalde in banii lu' tata si eu o sa fiu langa mama acolo sus.

Iubirea e neasteptataWhere stories live. Discover now