- Gözlerin çok güzel. -

55 6 0
                                    

- BORA - 

Bana ne oluyordu böyle ? Resmen ilanı aşk gibi bi şey etmiştim. Ben ! 

Daha 2 gündür tanıdığım kıza, ondan ne kadar etkilendiğimi söylemiştim. Hem de nasıl bi konuşmayla !

Onu salak gibi takip ettiğimi bile söyledim ya, bu nasıl olabilir ? Bu salaklığı her yaptığımı fark ettiğimde harakiri falan yapmak istiyordum. Bunu gidip Irmak'a söylemiştim. Eminim götü baya kalkmıştır, hatta şu otelin üstündeki kuş benzeri şey, onun kalkan götü ya da egosu bile olabilir.

Tamam, belki de biraz abartıyorum ama, sonuçta onun hakkında ne biliyorum ki ? Belki de tam bi sürtük ? Ya da yalancının teki ? 

Ah, tabii ki daha önce de böyleleriyle çıktım ama onlara, katiyen görüşmek için yalvarmamıştım. ASLINA BAKARSANIZ BEN KİMSEYE GÖRÜŞMEK İÇİN YALVARMAMIŞTIM.

Ya da ''sadece kendin olduğun için mükemmelsin'' temalı bi konuşma yapmamıştım. ''Hepsi o kadar...sen ki. Ya sen kendinken nasıl bu kadar mükemmel olabiliyosun anlamıyorum ya da sakarlıklarınla.'' gibi bi cümle kurmamıştım. 

Ben sakar insanları sevmem bile, bazen katlanabilirim belki ama bunları ''sevimli'' bulmam. Düşünsenize biri yanlışlıkla kafanızdan aşağı kola döküyor falan. Bahanesi de sakar olması. Elimden kimse alamaz muhtemelen o kişiyi. Ama Irmak gayet kafamdan aşağı tekila dökmüştü.

Evet bunu ona anlatmamıştım çünkü onu neden öldürmediğimi sorabilirdi.

Çoğu kişinin aksine beni korkutucu bulmadığının farkındayım. Ah tabi amacım korkutucu olmak değil ama, koyu renk giyinmeyi, farklı olmayı ve istediğim gibi davranmayı  seviyorum. Mesela dudağımdaki piercing insanlar için baya önemlidir, gördüklerinde gözlerini kocaman açıp ''AYH SEN RESMEĞN BAD BOYSUĞĞN'' diyorlar. Şaka yapıyorum sanmayın, aynı bu şekilde konuşarak bunu diyorlar. Ben de bütün kibarlığımla herkese aynı cevabı veriyorum.

''Sen de resmen malsın.''

Kusura bakmayın ama moronlara karşı kibar olmak anlamsız.

Irmak bi moron değil, okey o cepte. Kibar mı yoksa kaba mı olduğunu pek anlayamadım açıkçası çünkü her 'karşılaştığımızda' - katiyen takip ettiğimde değil ! -  kız adrenalin patlaması yaşıyor oluyor. Hayır, tabii ki ben varım diye değil, ya arkadaşı havuza düşüyor, ya çok yüksek bi oyuncakta yükseklikten korktuğunu hatırlıyor ya da boğuluyor. Ahahahahah sahiden bugün resmen boğuluyordu ya, hem de 2 kez.

Hadi ilkini anlarım, bacağına kramp girmiştir falan da botta boracay şarkısını duyduğunda resmen gülmekten yüzmeyi unuttu kız. 

Sahilde bugün çok eğlenmiştik ama, o geceki kadar değildi tabii.

İçtikten sonra, Irmak tamamen devre dışı kalmıştı ve saçma sapan şeyler yapıyordu. Çok süper ben, Irmak'ı odasına götürmeye karar verdim, bravo bana, buraya kadar süper, kumsalın ordaki yoldan götüreyim orası daha kısa diye düşündüm ama Irmak hanım o yolu yaklaşık bir buçuk saatte gitmemizi sağladı.

Neden mi ?

Denizi görünce koşarak atlamaya çalıştı, tuttum sırtıma attım ama kız durmuyo, allam delircem, hem beni hem de kendini düşürtecek mal. En sonunda ikimizde, onun kucağımda 'tepinmelerine' ve 'ya bıraksana Asya, hem sen beni nasıl bu kadar çok taşıyabiliyoon' demesine dayanamayıp sahildeki kumların üstüne düştük. Hayır tepinmeleri sorun değildi, taşırdım da, bu nasıl bi kafadır, bana Asya dedi ya ahhaahahh. Hatırladıkça gülüyorum o geceyi.

Herneyse, kumsalda uzandık ve hiç bi şey konuşmadan yıldızlara baktık, yarım saat kadar bu şekilde kaldıktan sonra Irmak'ın gülme sesleri kumsalda yankılanmaya başladı. Ama böyle bi kahkaha olamaz. O kadar içten ki. Bİ an lan bi şey oldu da ben mi görmedim diye düşünmedim değil, tabii hemen sonrasında shotları hatırladım ve onun bu haline bende gülmeye başladım.

Hafifçe bana doğru döndü ve elini başına destek verecek şekilde koydu. Ciddi anlamda, zor duruyordu. Bakışı bile o kadar güzeldi ki... Ben de ona aynı şekilde döndüm. Zaten bu gecenin yarısını hatırlamayacaktı muhtemelen diye düşünüp onu öpmek istedim, onda beni çeken bi şeyi vardı. Gülüşü bile ''beni öp !'' dermiş gibiydi.

Birbirimize bakarken gülmemiz azalarak kesildi, ama hâlâ onu öpmek istiyordum. Saçına dokunmak. Bunu hissetmişçesine saçından bi tutamı önüne aldı ve onunla bir kaç saniye oyalandıktan sonra kulağının arkasına itti.

Tekara bana odaklanmıştı. Söylememe gerek yok sanırım, ben zaten ona bakıyordum.

Onu gerçekten öpmek istiyordum. 

Bana yaklaştı, beni öpecekti. Sarhoştu, fazlasıyla hem de, ve bana yaklaşıyordu.

Bende ona yaklaştım ama bunu yaparsam kendimden nefret edecektim. İlk yaklaşan o olsa bile, şu an kendinde değildi, ve bunu yapacak kadar şerefsiz olmak, pek bana göre değildi.

Irmak bunu hak edecek bi kız değildi.

Ve bilin bakalım ben tam geri çekilecekken Irmak ne yaptı ?

İşaret parmağını gözüme soktu.

''Gözlerin çok güzel.''

''Keşke bende kalsaydı'' 

Ciddi anlamda parmağını gözüme soktu. Sanırım bi shot daha atmış olsaydı, bi sonraki hamlesi diğer parmaklarını da sokup ,gözümü çıkarmak olacaktı. 

Tekrar kahkahalarla gülmeye başladı, onu zar zor susturdum ve odasına götürdüm.

heleloyyyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin