6. Bölüm ''Sweet Dreams!''

773 25 5
                                    

Dolgun dudaklarını, benim kuru dudaklarıma bastırarak ıslattı. Vücudum ilk defa böyle bir tepki veriyordu. Yüzlerce kız becermeme rağmen hiç böyle hissetmemiştim.

Elleri kaslarımda gezerken, kalçasını sıktım. Ağzından kaçan inleme beni daha da tahrik etmiş, mini kilotunu yırtıp atmama sebep olmuştu.

Buna kıkırdayıp, boxerımı çıkarmış ve üzerime uzanmıştı. Göğüsleri çıplaktı ve vücuduma değiyordu. Hiç bir kıza karşı bu kadar şevhet hissetmemiştim.

Hiç aşık olmamıştım.

''Erica..'' diye fısıldadım. ''Harikasın.''

''Teşekkür ederim.'' dedi ve dudaklarını dudaklarıma bastırdı.

Karanlık ortamda da olsak, yanaklarının kızardığını görmüştüm. Bu beni çılgına çevirmişti. Yerlerimizi değiştirip, onu altıma aldım. Kötü Kraliçe Erica Morgan altımda, hazır bekliyordu.

Vücudunun her yerine öpücük kondururken, inlemeleri penisimi daha da büyütüyordu. Daha fazla dayanabileceğimi sanmıyordum. Bu yüzden, penisimi yerleştirdim. Islaklığı beni delirtmişti.

''Benim olmaya hazır mısın?''

İrkilerek uyandım.

Siktir, bu bir rüya olamazdı, değil mi?

Lanet olsun!

''Siktir.'' diye fısıldayıp, elimle yüzümü sıvazladım.

''Ne oldu?'' diye bir ses duyunca, karanlık odamı inceledim. Erica buradaydı. Siktir. Burada ne arıyordu? Rüyadan sonra, üzerine atlayabilirdim.

''Senin burada ne işin var?'' diye sorduğumda, bana sırıttığını görmüş, kalbimin teklemesine engel olamamıştım.

SİKTİR.

''İşimizi henüz bitirmedik.''

*Erica eve geldiğinde.*

''Kötü Kraliçe?''

''Kötü Kral.'' diye beni selamlayarak, içeri girdi. Arkasından burada olduğundan pek hoşlanmayan Emily'yi gördüm.

''Kötü Prenses?'' dediğimde, bunu dediğime memnun olmuş bir şekilde sırıttı ve içeri girdi.

Erica, sanki kendi eviymiş gibi koltuğa oturduğunda, bundan hoşnut bir şekilde sırıtsam da, şaşkındım. Burada ne işi vardı veya neden gelmişti?

''Yanlış anlama ama, neden geldiğini öğrenebilir miyim?'' dediğimde, alınmış gibi dudaklarını büzdü. Şimdi o dudakları öpmek vardı..

''Yoksa bizi istemiyor musun?'' dedi kırılmış gibi.

''O anlamda demediğimi biliyorsun.'' dediğimde, güldü ve başın iki yana salladı.

''Beni tanıyor gibisin ama herneyse.'' dedi ve beni süzdü. Çıplak olduğumu yeni idrak etmişti ve sanırım bundan pek hoşnut değildi. Sırıtmamak için kendimi tuttum.

''Seninle ciddi bir konuda konuşmak istiyorum.'' dediğinde, karşısına oturdum ve ''Hadi konuşalım.'' dedim. Bana göz devirdiğinde, onu becermek istedim.. Çok sert bir şekilde, inanın bana..

Çocukların yanıma geldiğinden bile haberdar değildim, Erica ile bakışlarımız çatışıyordu çünkü. Tanrım, ne kadar da güzel gözleri vardı.

Dudaklarından bahsetmiyordum bile. Ne kadar da çok dolgunlar öyle. Dudaklarının penisimin üzerinde olduğunu hissetmek isterdim, veya vücudumun her hangi bir yerinde.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Sep 01, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Bad Queen And Bad King (Beklemede)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin