H 22

289 29 0

DRIE DAGEN VERDER..

Bella pov.

Ik zit op de bank. De Cullens hebben heel veel keer hun excuses aangeboden. Ik heb mij niet meer gesneden en heb geprobeerd om iets meer te eten. Ik mag vandaag naar mijn huis. Charlie dacht dat ik heel lang op vakantie ben geweest. Ik heb mijn oude leven weer terug. "Zullen we gaan", zegt Alice. Ik knik. Ik heb Edward niet meer gezien sinds ik mij opsloot in de wc. Ik pak mijn spullen en loop naar de auto. Ik stap in en we rijden naar mijn huis. Ik ben nog steeds bang voor de Cullens alleen Jasper en Alice vertrouw ik. Na tien min komt mijn huis in zicht. Alice parkeert de auto voor de deur. Ik geef haar een knuffel en doe de voor deur open. "Pap ben thuis", zeg ik. Ik zie een briefje op tafel liggen. Ben op werk. Gr Charlie.

Ik pak mijn tassen en loop naar mijn kamer. De Cullens laten mij nu alleen. Het voelt fijn.

TWEE WEKEN LATER. HET IS NOG STEEDS VAKANTIE...

Ik heb mij weer gesneden en ben weer beginnen met afvallen. Charlie heeft het gezien en hij brengt mij vandaag naar een kliniek. Ik ben zo boos op mijn vader.

Ik lig in bed. "Bella we gaan zo", zegt Charlie. Ik stap uit bed en kleed mij om en pak mijn tas.

We gaan zitten in de auto en Charlie rijd ergens naartoe. Ik staar uit het raam. "Bella ze gaan je helpen en als je weer beter bent dan mag je weer naar huis", zegt hij. Ik zeg niks.

We komen bij een groot gebouw. We stappen uit en lopen naar de ingang.

Charlie geeft mij een knuffel. Als hij mij los laat loop ik het gebouw in.

Edward pov.

Ik heb Bella al een half jaar niet meer gezien. Ik mis haar. Ik hoop dat ze nu niet meer bang is voor ons. Maar het kan ook dat ze nog bang is voor ons.

Ik ga over een week naar haar toe en vraag of ze nog mijn mate wil zijn. Ja dat ga ik doen.

WAT VONDEN JULLIE ER VAN?

Schrijft please wat jullie er van vinden?

COMMENT / VOTES / follow.

Xxx Lisa

Running away  from your biggest fear (Dutch) ✔️Lees dit verhaal GRATIS!