♡ 3 ♡

476 24 12

 { POV Darcy }

~~ de dag van het schoolfeest ~~

Ik word wakker van een piepende wekker, het is donderdagochtend en morgen is het klassenfeest. Ik heb er zoveel zin in, maar ik heb geen zin om nu op te staan.  Met veel moeite stap ik uit bed en begin ik aan mijn ochtend routine. Douchen, aankleden, make –up opdoen en dan ontbijten. Als ik dat alles gedaan heb is het 5 voor 8 en om acht uur moet ik bij Amber zijn en fietsen we samen naar school. Ik pak mijn jas en loop naar de fiets. Onderweg naar Amber fiets ik altijd langs Daniel zijn huis. Meestal komt hij precies aan fietsen als ik langs zijn huis fiets en fietsen we achter elkaar, maar vandaag zie ik hem niet. Stiekem vind ik het toch een beetje jammer, misschien is die ziek..

Ik kom aan bij het huis van Amber en ik wacht totdat ze komt. Ik sta al 5 minuten te wachten en Amber komt nog steeds niet naar buiten, ik loop naar de voordeur en druk op de bel. De moeder van Amber doet open en  zegt “goedemorgen ik zal Amber nog een keer roepen” en ze  loopt naar de trap en roept heel hard “Amber kom nu je bent al te laat en Darcy staat op je te wachten!” Amber komt de trap aan gerend en trekt snel haar schoenen aan en zegt snel “Sorry heb me verslapen. Ga maar alvast naar de fiets ik kom er zo snel mogelijk aan” ik loop terug naar mijn fiets en wacht nog even op Amber.

Een paar minuten later komt Amber aan gerend met haar fiets en fietsen we samen hard door naar school. Als we aankomend op school staat Lara al op ons te wachten. We lopen naar het lokaal toe en gaan zitten. Een paar minuten voor dat de bel gaat kom Daniel de klas binnen gerend en gaat hij snel in de klas zitten. Zijn haar zit door de war en hij kijkt moe uit zijn ogen. Zelfs met zijn haar door de war is hij nog sexy. Hij heeft zich vast verslapen.

Aan het eind van de dag ga Amber en ik met Lara mee naar huis. We gaan een meidenmiddagje houden voor dat het schoolfeest begin. Maskertjes op doen en lekker op tutten voor dat het feest begint en praten over jongens en hoe het feest gaat worden.

Als het ongeveer half tien is pakt Lara een fles drank uit haar kasten zegt “we gaan alvast een beetje indrinken zodat de zweer er goed in zit” We drinken een paar glaasjes en dan gaan we op de fiets naar school, het schoolfeest word gehouden in de aula.

We zetten onze fiets in het fietsenhok en lopen naar de ingang van de school. De school zelf ziet er niet echt feestelijk uit, maar als je naar binnen loopt is de aula helemaal veranderd en komt de feest zweer je tegemoet.

We gaan naar de bar en halen wat te drinken en dan kan het feest echt beginnen. We dansen, drinken en hebben veel plezier, toch kijk ik steeds om me heen om te kijken of ik Daniel ergens zie. Eindelijk naar heel lang wachten komt hij dan eindelijk de aula in gelopen. Hij ziet er goed uit. Een witte blouse met een spijkerbroek, heel simpel maar toch zoo.. wauuww. Ik haal een drankje bij de bar en loop naar Daniel toe. Ik maak een praatje met hem een geef hem het drankje.  Na even te staan praten vraag hij of ik met hem wil dansen. Ik voel me vereerd en zeg natuurlijk ja.

We zijn redelijk aangeschoten en er kom een slow nummer. Hij legt zijn handen op mijn heupen en we dansen dicht tegen elkaar aan. Aan het eind van het lied duwt hij zijn lippen op mijne. Het is echt het beste moment uit m’n leven. Hij neemt me al zoenend mee naar de gymzaal.

Oeehh wat gaat er gebeuren? 

Comment & Vote & Follow

Liefss 

Love at the second sightLees dit verhaal GRATIS!