High school teens

584 28 3

Maddie's synsvinkel:

Vi var kommet til Minnesota, og hen til den High School hun gik i. "Opfør jer normalt og hold lav profil til at I finder hende!" hviskede Cole, da vi kom ind af døren til en gang propfyldt med tennagers!

Jeg gik selvsikkert ind i mængden og det gjorde at folk automatisk flyttede sig.

Stan kom bag ved mig. Han kom op på siden af mig og gik i takt med mig. "Der er Olivia!" Hviskede Cole, der kom ved siden af Stan.

"Jeg fanger hende efter den første time, for hun har det samme som mig." svarede jeg og gik ind i klasselokalet.

"Øhm? Undskyld, men ved du hvad det her er for et fag?" spurgte jeg venligt Olivia om.

"Det er historie, vi har om vampyrer og varulve!" svarede hun lidt genert. "Oh! Jeg er Olivia Reaker og du er?" spurgte hun. "Maddison. Maddison Wolf... Hyggeligt at møde dig!" svarede jeg venligt og satte mig ved siden af hende.

"Er du fra England eller noget?" spurgte hun og kiggede undrende på mig. "Ja! Du ved, Cole og Stan der gik ved siden af mig ude på gangen? Det er mine brødre, Stan er min tvilling... Vi er fra London!" svarede jeg glad.

Hun nikkede forstående. "Velkommen til Minnesota!" Nåede hun lige at sige inden læreren kom. "Sidste gang snakkede vi om vampyrer, så hvornår kom det frem at der eksisterede vampyrer og hvor henne?" spurgte Læreren.

Jeg strakte hånden op. "Maddison? Den nye pige!" "I 1813, i London..." svarede jeg. "Meget præcist og flot, Maddison!" roste han.

•••

"Kom Olivia! Jeg skal vise dig noget!" Stan trak i hende, men jeg stoppede ham hurtigt. "Slip Olivia!" hviskede jeg vredt. Han slap og klappede hendes hånd skånsomt.

"Olivia, vi går hen i biologi, så kan Cole og fjols komme senere!" sagde jeg og trak i Olivia.

Stan og Cole gik bare efter os alligevel.

Vi kom hen i biologi, hvor Stan låste døren bag os. "Okay, Olivia... Ved du hvem vi er?" spurgte Stan lusket.

Hun nikkede undrende. "Jeg er... Vampyr!" Han forvandlede sig til en vampyr. Olivia gjorde noget uventet ved ham, da han angreb hende?

Dark RevengeRead this story for FREE!