26 Augustus

32 0 0

hey mensen ;)

Ik ga jullie even over gisteren vertellen!

Dus gister middag ging ik lekker naar het strand met vriendinnen (ja ok ik ga heel vaak naar het strand maar het is bijna het enige dat ik met vriendinnen kan doen dus... Ik houd eigenlijk niet erg van het strand haha) Ik was met S, M, F (die kennen jullie al) en F2 haha. F2 is niet echt mijn vriendin, ze is echt raar. Ze heeft een internet vriendje die 20 is terwijl zij 15 is, ze heeft fotos gestuurt en zo, heel dom... Maar ja het is wel haar leven dus ik zeg maar niks!

We hebben een beetje gezwommen, en daarna gingen we op onze handdoeken liggen. ik bleef een beetje met M, omdat we naast elkaar waren. We hebben een beetje over Wattpad gepraat, over de leuke boeken en zo, en dat ze een boek aan het schrijven is (maar het is in het frans haha).

Daarna ging ik weer naar huis met M, en ging ik snel een andere bikini aan doen. Ik ging om half zeven weer naar het strand. Ik heb met mijn zus en vrienden van me ( van mijn fanfare) Stand Up paddle gedaan. Het was heel leuk, het duurde anderhalf uur. We zagen de zonsondergang het was prachtig! En toen we weer op het strand waren hebben we chips gegeten. Het was erg gezellig.

Die avond heb ik daarna met M geskypt (sorry als ik het verkeerd schrijf) het was leuk maar het duurde een uur voor dat het lukte! Ik heb daarna op Wattpad een boek gelezen.

Deze ochtend was ik om elf uur wakker. Ik zou met vriendinnen afspreken om weer naar het strand te gaan maar het was heel slecht weer -_- Deze middag heb ik met een internetvriendin geskypt (Anke met wie ik het boek Finally schrijf) het was erg leuk ze moest 34 boeken kaften! Het is grappig omdat kaften in Frankrijk helemaal niet mag :D Daarna ging ik met M weer skypen, en heb ik daarna een gesprek gehad met 2 vriendinnen tegelijk, M en L. Het was gezellig we hebben gewoon leker gekletst...

En daarna ben ik met de fiets naar de brievenbus gegaan, omdat ik twee brieven had voor penvriendinnen. En ik heb daarna nog even in mijn zwembad gezwommen.

Doeii Xx Sophie

QOTD: hebben jullie leuke Wattpad boeken voor mij please? :)

Dagboek...Lees dit verhaal GRATIS!