Fată rea sau cuminte? Vezi cum te vrea în funcţie de zodia lui!

2K 67 1

Horoscop: Fată rea sau cuminte? Vezi cum te vrea în funcţie de zodia lui!

Îi plac fetele rele, îndrăzneţe şi nonconformiste sau cele cuminţi şi liniştite? Zodia iubitului tău îţi dezvăluie cum ar vrea să fii în pat şi în afara lui.

Berbec

Îi plac fetele rele, fără niciun dubiu. Îi atrag atenţia femeile îndrăzneţe, nonconformiste pentru că lângă ele nu se plictiseşte niciodată… sau cel puţin aşa crede la început. Vrea să vadă nonconformismul unei femei atât în aspectul ei, cât şi în comportament.

Taur

Taurul se simte intimidat în prezenţa fetelor rele şi îndrăzneţe. Le preferă pe cele liniştite, calme, cuminţele sau chiar şterse pentru că în faţa lor se poate impune mai uşor. Asta în viaţa de zi cu zi pentru că în pat ar vrea să vadă puţină îndrăzneala din partea partenerei.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni are nevoie de o femeie puternică, dar nu neapărat rea. În ciuda aparenţelor, gusturile lui în materie de femei sunt “clasice”. Îi plac cele rafinate, feminine, puternice, dar care nu şochează, nu scandalizează.

Rac

Racul este atras de fetele rele, dar nu se înţelege bine cu ele, căci personalitatea lui e cu totul diferită. Oricât l-ar fascina o femeie care nu ţine cont de reguli, pentru relaţiile de durată le preferă pe cele liniştite şi cuminţi, care au acelaşi stil de viaţă ca şi el.

Leu

Leului nu-i plac nici fetele cuminţi, pe care le consideră şterse, dar nici cele rele, care simte că îl fac de ruşine în societate. Este destul de pretenţios şi ar vrea o femeie cu personalitate, dar nu îndeajuns de puternică încât să-l eclipseze.

Fecioară

Fetele rele îl scandalizează şi de multe ori se trezeşte că începe să le ţină morală fără să vrea, încercând să le îndrume pe calea cea dreaptă. Le vede ca pe nişte fiice care au nevoie de îndrumare. Ca parteneră de viaţă îşi doreşte o femeie cu principii puternice, elegantă, liniştită.

Balanţă

Deşi nu s-ar zice, gusturile lui în materie de femei sunt atipice. Chiar dacă pare un om liniştit şi tăcut, de fapt are o viaţă interioară foarte puternică. Îi plac femeile care gândesc la fel ca el, care nu ţin cont de reguli, care nu au prejudecăţi.

Scorpion

Scorpionul nu are nişte preferinţe clare. Când se îndrăgosteşte de o femeie, nu-i pasă dacă e cuminte sau “nebună”, nonconformistă sau liniştită. Totuşi, de cele mai multe ori, inima îl împinge către fetele rele, lipsite de prejudecăţi.

Săgetător

Preferă fetele care arată şi se comportă “altfel”, dar se poate îndrăgosti şi de cele “normale”. Important este să găsească el ceva interesant la femeia respectivă. Dar cel mai important este că mereu vrea ceva diferit de ceea ce are. Când are o iubită cuminte îşi dă seama ce tare i-ar plăcea o fată rea şi invers.

Capricorn

Capricornul nu s-ar uita niciodată la o femeie care se îmbracă ciudat sau are un comportament altfel decât respectuos şi delicat. Gentleman de modă veche, are nevoie de o lady care să în completeze şi să-i împărtăşească opiniile.

Vărsător

Crede că fetele rele îi pot menţine dragostea vie pe o perioadă de timp mai lungă. De fapt, se plictiseşte şi de ele la fel de repede cum se plictiseşte de fetele cuminţi. Oricum, el le preferă pe cele îndrăzneţe şi nonconformiste care fac primul pas în relaţie şi nu au prejudecăţi.

Peşti

Ca orice bărbat complexat şi timorat, Peştele e atras ca un magnet de fetele rele. Însă nu are curajul să le abordeze şi probabil că nici nu ar rezista mult lângă ele. Până la urmă ajunge lângă fete foarte cuminţi şi liniştite pe care alţii le-ar considera şterse.

Totul despre zodia ta!Citește această povestire GRATUIT!