H 21

320 32 0

IK MOET HIER WEG.

Bella pov.

Ik doe de deur open en loop naar beneden. Ik loop naar de voordeur maar Rose staat ervoor. "Bella je mag niet naar buiten het is gevaarlijk in het bos", zegt ze. "Ik mag zelf weten wat ik wil het is mijn leven", zeg ik boos. "Nee dat mag je niet", zegt Rose. Ik loop naar een andere deur maar Rose is er steeds als eerste. "Laat mij toch", schreeuw ik. "Bella wees asjeblieft rustig", zegt ze. Nee dat doe ik niet. Rose pakt mij vast aan mij arm en we zijn in de logeer kamer. "Ga maar slapen", zegt ze. Rose laat mij los. Ik loop naar het raam. "Dat ga je niet doen", zegt Rose. O jawel hoor. Rose pakt mijn arm en zet mij op het bed. Ga nou asjeblieft slapen. Nee dat ga ik niet.

Half uur later..

Rose zit op een stoel tegen over mij ik zit maar kijk naar het raam.

Ik hoor de deur open gaan beneden. Opeens staat Edward in de logeer kamer. "Wat is er gebeurd?", vraagt hij. "Ze wilde weer weg gaan", zeg Rose. Edward gaat naast mij zitten. Rose verlaat de kamer.

"Waarom wilde je dat? Ik zeg niks. Ik loop naar een tafel. Ik doe de la open en pak een naald uit. Ik maak drie streepjes in mijn arm en dan is de naald weg. Ik houd mij andere arm over de strepen. "Waarom doe je dat", zegt Edward boos. Ik zeg niks. Edward pakt mijn arm en we zijn beneden. "Geef antwoord", zegt Edward boos. Hij loopt naar mij toe met zwarte ogen. Ik loop achteruit. Ik ren naar de wc en doe die op slot. Ik ben bang bang van deze familie en bang voor Edward. Waarom helpen ze mij toch. Tranen springen in mijn ogen.

Edward pov.

Bella loopt naar achter. Ze rent naar de wc en doe die op slot. "Edward wat doe je nou", zegt Alice boos. "Ik weet het niet", zeg ik.

"Ze is nu echt bang voor je en voor onze familie", zegt Jasper in zijn hoofd. Wat heb ik gedaan. Ik heb Bella bang gemaakt.

Ik ren het huis uit. "Ik moet even na denken", zeg ik tegen mijn familie.

Alice pov.

Nu is Bella bang voor ons. Ze was nooit bang voor ons en nu wel.

"Wat gaan we nu doen", zeg ik.

"We gaan over een paar uur onze excuses aanbieden misschien helpt het", zegt Carlisle. Iedereen knikt.

Bella pov.

Ik zit in een hoekje. Ik zit nog steeds te huilen. Ik ben nog nooit bang geweest voor de Cullens maar nu wel.

Mijn ogen valken dicht. Ik schik van de opeens vermoeidheid. Dit doet vast Jasper. Ik wil niet slapen. Ik probeer mijn ogen een beetje open te doen. Maar na vijf min gaan ze dicht en ik val in slaap.

WAT VINDEN JULLIE ER VAN?

COMMENT / VOTES / follow

Xxx Lisa

Running away  from your biggest fear (Dutch) ✔️Lees dit verhaal GRATIS!