bo ' s POV

ik word wakker en er komt een big smile op me gezicht. namelijk met de gedachten dat ik gewoon one direction kan gaan zien!! i am soo excited! ik sta op en kijk op de posters die op me muur hangen. mijn ogen vallen meteen op Liam. ohh liam hij is zoo knap! zijn lieve ogen zoo mooi bruin en dan zijn glimlach waarvan ik elke dag smelt. hopelijk zie ik je snel Li. ik loop naar beneden en zie me moeder in de keuken staan. het ruikt heerlijk zeg ik tegen der. ze schrikt maar er komt meteen een glimlach op haar gezicht. goedemorgen zegt ze. hahah Goedemorgen mam. ga maar lekker zitten meis. oke. wil je wat thee? jaah lekker daar had ik net zin in! voor me op tafel lag er van alles! gebakken broodjes, sap, beleg, melk en tot mijn verbazing ook tijdschriften. ze zag me naar de tijdschriften kijken en zei: ow hahah dan kun je misschien wat schoenen uitzoeken. ow vandaar! zei ik. heb je een beetje goed geslapen vraagt ze terwijl ze een broodje snijd. jaa heerlijk vooral met de gedachte dat het vandaag een top dag word! me moeder lacht en pakt de thee. ik smeer me broodje en eet het op. me moeder en ik hebben nog wel een uur met elkaar zitten kletsen.

ze keek op de klok en het was 10 uur. kom ga je maar aankleden dan kunnen we zo gaan. okee is goed!! we ruimden de tafel af en ik liep naar boven. ik keek in mijn kledingkast en zag meteen een fel hemdje dat ik eruit haalde. met een skinny jeans en een vestje. ik deed een beetje make up op en deed mijn haar in een makkelijke knot. ik rende naar beneden en riep dat ik klaar was. me moeder kwam uit de woonkamer vandaan en pakte haar tas en sleutels. oke mooi zei ze. we kunnen gaan. yeahh riep ik. we stapten in de auto en reden naar de stad. na het winkelen gingen we naar huis. het was ontzettend gezellig! dit moeten we vaker doen zei ik tegen der. als het uitkomt heel graag zei ze terug. bij huis aangekomen werd ik gebeld door kelly.

b: heyy Kel

k: heeii was het shoppen leuk?

b: jaa egt super!

k: okee mooi. kan ik langskomen? we kunnen zo de kaarten kopen!

b: aaahh jaa kom zo snel mogelijk please! schreeuwde ik in haar oor.

k: okee babe i am coming! byee

b: byee tot zoo

gesprek beëindigd

kelly 's POV

ik pakte me fiets en fietsen naar bo toe. ik hoop echt dat het gaat lukken. ik wil ze zoo graag zien! my idols omg! en het liefste wat ik wil is in de prachtige ogen van Niall verdwalen! terwijl ik ondertussen weg zat te dromen werd ik bijna aangereden. de man achter het stuur toeterde en reed me voorbij. wow dat scheelde niks. ik ben in de straat van bo en zie der huis van een afstand. ik zet me fiets snel opslot en klop op de deur. ik zie bo open doen met haar haar in een leuk knotje en super gave outfit aan. wow je ziet er super uit! zei ik. hahah thanks! ik loop naar binnen en zie net dat haar moeder wil vertrekken. ow u gaat weer? vraag ik netjes. ja sorry andere keer blijf ik langer. en zeg maar gerust je hoor Kel. ohh hahah sorry gewoonte. geeft niet. ze zegt bo gedag en geeft haar een zoen. ze loopt de deur uit en we zwaaien haar nog even uit.

bo 's POV

ik rende meteen naar de laptop die ik klaar had liggen nadat me moeder wegging. ik weet niet naar welke site ik moet gaan! zei ik dramatisch. hahah rustig bo zei kelly. het is nu 1 uur en het begint om 2 uur. we hebben nog een uur de tijd om te kijken wat en hoe. oke gelukkig dankje hahah. zei ik. no problem zei ze terug. we hadden samen wat op Internet gekeken waar je moest zijn. om kwart voor 2 ging de deurbel. huh wie kan dat nou zijn? ik liep naar de deur en deed open.

kelly 's POV

we hadden op Internet gekeken wat we moesten doen en hoeveel het kosten ens. toen het kwart voor 2 was ging de deurbel. bo schrok en zei: huh wie kan dat nou zijn? ze liep naar de deur en deed open. PAPA hoorde ik haar hard roepen. hahah haar vader dus. ze liepen naar de woonkamer en ik zei haar vader gedag. wat kom je eigenlijk doen vroeg ze. ik hoorde dat jullie de kaarten gingen kopen en kwam naar huis om te kijken of het goed ging. jaaa super goed de kaartenverkoop begint over 10 min!! zal ik ze anders betalen? vroeg hij. wilt u dat echt doen? vroeg ik. maar natuurlijk! en zeg maar je kelly hahah. oh sorry. oke ik ga wel even snel wat drinken pakken zei bo. ze kwam terug en we hadden nog 5 min. en onthoud zei ik tegen bo. rustig blijven tijdens het kopen! we gillen pas als we ze hebben. oke? ja indd je hebt gelijk kel zei ze. oke nu afwachten.

bo 's POV

we wachten totdat het precies 2 uur is. nog 1 minuut en mijn hart klopt steeds sneller. 2 uur. jaaa nu roep ik! me vader klikt op bestellen en we komen in een wachtrij. oke meiden dit kan lang gaan duren zegt hij. oke blijf rustig. zeg ik tegen mezelf. 1 uur later word ik gek. kom op zeg komen we er ooit nog in!! rustig bo probeert kel nog maar het werkt niet. nee niets rustig ik ben pas rustig als we erin zijn!! het is stil en ik concentreer me weer oo de laptop. opeens zie ik een soort formulier. pap roep ik. pap nog een keer. PAP! KOM KIJKEN schreeuw ik en me vader rent naar me toe. hij typt wat en vraagt zit of staan plaatsen. ik kijk kelly aan en tegelijk zeggen we STAANPLAATSEN NATUURLIJK! mijn vader typt nog wat en daarna stopt ie. is er iets? vraag ik zenuwachtig. ja er is wel iets zegt hij. hij kijkt eerst naar mij dan naar kelly en weer naar mij. WANT JULLIE GAAN JE IDOLS EINDELIJK ZIEN!! aaahhh neee dat meen je niet schreeuw ik en omhelz eerst kelly en daarna me vader. ik kan het niet geloven we gaan naar one direction kel!!! jaaa indd omg! roept ze.

weer een heel stuk. heb veel inspiratie! enjoy it! xxx

You are mine (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!