24. Aranyos gesztus

1.5K 139 7
                                    


- Nem hiszem el, hogy komolyan hajnalok hajnalán kell kelnünk holnap - nyavalyogtam Shawnnak két nappal később, amikor hivatalosan is folytatnia kellett fellépéseit, nekem pedig meg kellett mutatnom a világnak nem is látszó terhességem, és boldogságom. Shawn nevetve nyomott egy puszit grimaszba torzult arcomra, és beállította a hajnali fél négyes ébresztőjét.

- Pedig de, úgyhogy jobb, ha hamar elalszol - fogta két keze közé az arcomat, és egy hosszú csókba hívott. Vigyorogva fészkeltem be magam az ölébe, és nyakát átkarolva húztam közelebb magamhoz, mire Shawn hangosan, de jólesően felmordult.

- Nana, Shawnie, ne vadulj - nevettem fel, mikor erőszakosan kezdte lerángatni rólam a pólóját, amiben aludni terveztem. Shawn egy "fogd már be" csókkal elhallgattatott, és a pólóval való harcot feladva, csupán alatta térképezte fel testem hatalmas kezeivel. Ahogy keze felkúszott mellkasomon, akaratlanul is kiszaladt egy halk nyögés a számon, ami Shawnból egy öntelt vigyort váltott ki, majd egy újabb próbálkozás után valóban levette rólam a felsőt, ezzel hamar megszabadítva mindentől, ami testemet fedte. - Shawn - motyogtam hirtelen teljes zavarban, ahogy végig nézett fedetlen testemen. - S-shawn aludnunk kéne, nem? - emeltem kezem mellkasom elé, mire értetlenül nézett a szemembe és hitetlenül felnevetett.

- Most meg mi van? Láttalak már meztelenül. Nem is egyszer - ráncolta a homlokát, mire zavartan lenéztem libabőrös combomra.

- Igen, de... de akkor nem voltam terhes - motyogtam, de Shawn minden reakció nélkül kirakott az öléből, és kezemet megfogva felállított az ágyon. Két kezemet fogva elhúzta őket testem elől, és széttárta őket a jobb kilátásért.

- Az előbb együtt fürödtünk - húzta össze szemét végigmérve engem. - Nem látok azóta változást rajtad. Szexi vagy, mint fél órája is, és mint két napja is - jött közelebb és átkarolta a derekamat. - Nem értem ezt a hirtelen változásod. És nem tetszik a saját testedről alkotott véleményed - rázta meg a fejét, és sóhajtva a nyakamhoz hajolt és szorosan megölelt.

- Ne haragudj. De terhes vagyok, a testem változni fog - motyogtam.

- Ezen van a hangsúly - mormolta a nyakamba. - Terhes vagy. A tested változni fog. És ez lesz a leggyönyörűbb változás, amin nő keresztül mehet. Szeresd magad és a tested, mert tökéletes vagy - hagyott pár nedves puszit a nyakamon és a vállamon, majd újra a számra hajolt. - Szeretlek - suttogta, mielőtt megcsókolt volna.

- Én is téged - vigyorogtam elválva mézédes ajkától, és lábujjhegyre állva kértem ráadás csókot, miközben benyúltam a pólója alá és végigsimítottam bőrét a pizsama nadrágja szegélyénél.

Shawn hangosan belesóhajtott a csókba, keze pedig lecsúszott a fenekemig, annál fogva emelt fel és rakott az ágyra.

- Szarok az alvásra - mormolta a bőrömbe, mire halkan felkuncogtam a lakás csendjében. - Te többet érsz.

*

Hajnalban szólt az ébresztő, Shawn morgott, én pedig még jobban a mellkasához simultam és végig simítottam meztelen bőrén. Shawn ide-oda hánykolódott alattam, amíg végre elérte a telefonját és kinyomta azt. A szemét dörzsölte egyik kezével, a másikkal pár hajszálat söpört ki az arcomból, miközben már én is nyitogatni kezdtem szemeimet.

- Jó reggelt - motyogta Shawn a reggeli rekedt hangján, aminek hatására a hideg futkosott végig a hátamon. Halkan felnevetve nézte végig, ahogy a takarót mellem elé húzva felkelek a mellkasáról, és nagyokat ásítva támaszkodom a térdemre, és kócos hajjal, karikás szemmel hátranézek rá.

Királynő 《S.M.》Where stories live. Discover now