Zoraki Evlilik 9 (DÜZENLENDİ)

16K 685 283
                                    

Eun mi'den devam

Jungkook'un dedikleriyle yıkılmıştım ben asla onun sevgisini saçma bulmadım .
Sadece beni Jung woo'dan kıskanması çok saçmaydı o benim en yakın arkadaşımdı .

Onun gidişinin ardından gözümden yaş düştü yere çöktüm hıçkırarak ağlamaya başladım.
Ağlamama Jung woo geldi beni yerden kaldırdı ve " Sana birşey mi yaptı ?" Diye sordu ona sadece hayır dedim bana sımsıkı sarıldı " Herşey düzelecek merak etme " dedi biliyordum hiç birşey düzelmeyecekti beni asla affetmeyecek bugün nasılda mutluyduk ama şimdi eğer Jung woo gelmeseydi Jungkook'la çok mutlu olurduk , kavga etmemiş olurduk ani bir dürtüyle Jung woo'yu kendimden uzaklaştırdım bana şaşkınca baktı .

" Hiç bir şey düzelmeyecek Jungkook bana çok kızgın eğer sen gelmeseydin herşey daha farklı olacaktı ben ve Jungkook kavga etmeyecektik çok mutlu olacaktık niye Jung woo ha niye geldin ki " dedim sonlara doğru bağırarak o da bağırmaya başladı.

Jung woo " Ben senin en yakın arkadaşınım o yokken her zaman yanında ben vardım şimdi hayatında o olunca beni boşladın farkında mısın? " dedi bağırarak.
" Evet farkındayım artık bir sevgilim var ve artık eskisi gibi senle vakit geçiremem ve son olarak beni arada bırakıyorsunuz bir tarafta sevdiğim adam diğer tarafta en yakın arkadaşım , bugün yaptığınız kavga mesela aranızda bıraktınız beni , lütfen Jung woo gider misin yalnız kalmak istiyorum " dedim sesim sonuna geldiğinde fısıltıdan farksızdı Jung woo bana son bir bakış attı ve gitti evden , hemen odama çıktım kapımı kapatır kapatmaz her tarafı dağıttım.

Sabah gözlerimi açtığımda gözlerim yanıyordu gece boyunca ağladım ve sabaha karşı uyuyakaldım .
Hemen yataktan kalktım ve okul için hazırlandım .
Okula geldiğimde Jungkook'u gördüm o da beni gördü yanına gideceğim sıra o başka tarafa yöneldi ve bir kıza çarptı kız yere düşmüştü .
Jungkook yere eğildi hemen yanlarına gittim Jungkook bana baktı sonra kıza yöneldi .

Jungkook " İyi misin ? "
Kız " İyiyim sadece ayağım acıyor "
Jungkook " Kalkabilecek misin ? "
Kız " Bilmiyorum çok acıyor "
Jungkook " Seni kucağıma almamı ister misin ? " dedi Jungkook'un bunu demesiyle kan beynime sıçradı tam cevap vereceğim sıra kız konuştu .
Kız " Çok iyi olur " dedi ben bu kızı yolarım gözümün önünde sevgilime asılıyor . Hemen kızın saçından tuttum ve gözüne yumruk attım bana vurmasına izin vermeden vuruyordum sonra kolumdan çekildim Jungkook bana sinirli bir şekilde bakıyordu birden bana bağırmasıyla irkildim .

Jungkook " Sen ne yaptığını sanıyorsun ha niye dövüyorsun "
" Neden mi dövdüm çünkü ayağını bahane edip sana asılıyordu sen benim sevgilimsin "
Jungkook " Eun mi sana birşey diyimmi sen artık benim gözümde ailemin zoruyla evlenmek üzere olduğum birisin ve benim kimle ne yaptığım artık seni ilgilendirmez çünkü sen benim zoraki evlilik yapacağım kişisin " dedi kalbim paramparça olmuştu . Gözlerimden yaşlar süzüldü bütün okulun bizi dinlemesine aldırmadan Jungkook'u yumruklamaya başladım hem de bağırarak " Hani ben senin ilk aşkındım bumuydu aşkın sevgin demek ben senin zoraki evleneceğin kişiyim öyle mi tamam öyle olsun artık sende benim gözümde öylesin bundan sonra şimdi kimle ne yapmak istiyorsan yapabilirsin " dedim ve okuldan koşarak uzaklaştım . Çok canım yanıyordu kalbimi bin parçaya ayırmıştı eğer bir gün pişman olup kapıma gelirse onu asla affetmeyecektim ...

Merhaba arkadaşlar yazım yanlışlarım varsa özür diliyorum .
Ve sizden ricam vote verip yorum yapmanız ben burda emek harcıyorum lütfen yorum yapın .
Diğer bölüm görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...
20 vote ve 20 yorumda yeni bölüm gelir ...
Sizi seviyorum 💜💜💜

Zoraki Evlilik Jungkook (BTS ile hayal et serisi 1)//TAMAMLANDI(DÜZENLENDİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin