• 05

2.2K 14 1

lepas 10 minit aku tunggu kat hotel lobby, tetiba ada satu lelaki.. eh-- satu lelaki? seorang. sorry bm aku fail MUAHAHAHAHHA.

tetiba ada seorang lelaki pakai sports car bmw yang jenis auto roof tu keluar dari perut kereta yang mewah tu dan menuju ke arah aku.

aku ingat anak sultan mana tah sesat kat sini rupa rupanya jimin haih. NASIB COMEL AU

" ready to go? "

" yeah " /ketawa kecik/

" wow, nice outfit "

" er hehe thanks (?) "

aku pakai ceni pun still lawa ke :/

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



aku pakai ceni pun still lawa ke :/

dalam hati ; OWHDIWBDISJDJSDJ DIA KATA AKU LAWA BHAI GILA AHHH /jerit/

luaran ; mampu senyum je

" kenapa senyum? kembang la tu i puji u kan heheh "
" eh haha takdela "

" haha okayla jum lesgoo "

" lets "

lalu dia pun membuka pintu untuk aku.

" silakan tuan puteri "

" thankyou, tuan putera "

OH HELL AWKWARD SIAL OWBXIEBD SOMEBODY HELP MEH

setelah 20 minit kami berdiam sahaja di dalam kereta, tiba-tiba dah sampai. kitaorang diam je do tak cakap pape. hmm dia tak tanya aku ape ape pun. aku sedar aku tak lawa *sarcastic level 1000000*

" okayyyy kita dah sampaiii "

aku pun terpegun melihat shopping mall yang cantik tu. banyak kedai fav aku yang ade kat sana.. yang aku speechlessnya, dia cakap—

" u cakap je ape u nak. u pilih je ape u nak. i bayar "

hell, dia joke ni hahaha ingat lawak ke. kalau aku borong satu shopping mall ni dia nak bayar jugak ke? WALAOOOOO

" wow *gulp* srsly? "

" yes, srs "

sebelum drama bermula.. sila pasang lagu You Are The Reason untuk feel part ni HAHAHAHHAHAGA

" if u wanna know. i think i dah jumpa orang yang i cari selama ni. orang yang i boleh dorong ke jalan yang benar *tapi jimin christian? APA BANGANG AKU NI HAHAHAHAH DIAM* orang yang i boleh spend time masa bahagia sama sama. orang yang i boleh share segala luka luka parut i. someone like you "

" aww but— kita baru kenal dekat 1 tahun setengah. saya ingat ke awak tak pandang pekerja biasa macam saya ni "

" awak kena ingat. tak kira lah tinggi mana pun pangkat awak, kalau saya dan awak jodoh. tetap jodoh. takde ape yang boleh ubah. saya cuma harap bila saya sayang awak sepenuh hati saya.. janganlah curang dan tinggalkan saya :) saya hanya sayang awak sorang je. no one can replace you "

" aww jimin— "

lalu dia senyum manis kepadaku. setitis air mata mengalir dari mataku. aku tak sangka orang yang buat aku benci, orang yang buat aku annoyed, orang yang buat aku rasa rimaslah yang paling sayang dan appreciate aku. kadang-kadang orang yang kita benci tu lah akan jadi jodoh kita. bila seseorang tu dah sayang kat awak semua, janganlah tinggalkan dia ya :) unless dia memang kaki penipu, SEPAK JE ORANG CENTU HAHAHAGAHAGGAGAHAH

" okay let's goooo "

" jomm "

dia keluar dari kereta dan membukakan pintu untukku. how sweet he is ;)

" sooo our first store? "

" H&M !! "

" MAREYYYY "

* tiba di h&m *

WALAWEH BANYAKNYA BAJU LAWAAA LAWAAA SHETTTT

" awak saya suka baju ni lah "

" okay, ambikla "

" srs laaaa? mahal kot benda ni "

" takpe sayanggg "

" WAAA THANKYOUUU "

" welcomee "

* tiba di Zara *

/pandang jimin/ /blink blink/

" okaylaa, ambiklaa "

" THANKYOUU MUAHHH "

* tiba di padini *

" bb, baju ni lawa la dengan u. i pakai baju ni, u pakai baju ni. okay tak? "

" okayy, ambikla duaa "

" WUTT? SRSLYYY? BOLEHH? "

" ye sayang "

" OWBDIWBXJE /bahasa alien kemungkinan/ thankyouuu bby muahhhh "

/kiss cheek jimin/

" muahh "

/jimin buat mulut muncung/

* lepas 2 jam shopping *

" BABYY PERGI CHAN— "

" bb, kita stop kejap boleh? /inhale exhale/ /gulp/ i penatla "

" aloooo kenapa tak cakap yang u penat, okay jom kita pergi makan "

" okay jom /gulp/ "

* tiba di kyochon *

" bb, tangkapkan gambar i boleh? "

" okay "

" tangkap banyak banyak tau. angle tu kena betul sikit. tekan button tu lama lama "

" okay "

* setelah 10 minit amik gambar, waiter pun sampai *

" urm cik, nak makan apa ye? "

* still ambik gambar *

" cik?? "

" OHH SORRY "

" urm bagi kami honey chicken drumstick untuk saya dgn girlfriend saya "

me ; lambai

waiter ; wtf?

" urm okay, minum? "

" ailoveyou "

me ; wut did u say dude?

waiter ; blushing, malu malu kucing taik ayam mak kau jiran sebelah

" EHH SALAH "

" sorry saya penat.. urm ice lemon tea? "

" okay cik, thankyouu "

jimin pun menyerahkan phone aku. aku pandang dia lama lama. tapi dia tak perasan pun. dia boleh tidur anjir. sekali aku sunat dia kat sini kang meraung terus.

" bb, makanan dah sampai "

" ha? ha ? oh okay "

dia boleh ambik garfu ngan sudu tu makan meja(?) HAHAGAGAGA kau bayangkan. orang tengah mamai. mata tertutup, mulut bukak. pegang sudu ngan garfu cucuk meja.

" bb "

/berdengkur/

PPANGG

ha kau kan dah kena tampar.

" EH EH KITA KAT MANA KITA KAT MANA "

" neraka "

" HA?? SAYA TAK BUAT DOSAA AAAAA "

" WOII BB ORANG RAMAI TENGOKLA "

" ha? ohhhh kat mytown.. mana lah tahu ish "

HAHAHAHHAAH TERGELAK GUE

gais.. nanti aku sambung. dah takde idea. kalau agak hambar maaflah ye. ENJOY

Jimin's Sex PartnerWhere stories live. Discover now