17

11.8K 1.5K 563
                                    

Müzik ile okumanız önemle tavsiye edilir.

Müzik ile okumanız önemle tavsiye edilir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

|Kırmzıya boyanmak.

Birkaç tıkırtı... Oldukça garip bir hava yaratan loş ışığın hakimiyet kurduğu bu boğucu masada, Kim ailesinin-sadece abisi var- soğuk tanışma faslı Jungkook açısından fazlasıyla işkence gibiydi.

Sol bacağı sıkıntılı bir hararetle uyum içerisinde sallanırken arada bir masaya dizi değiyor ve yavaşlıyordu.

Abisi Namjoon, Taehyung'un hiç de basit olmayan bir davete el ele tutuşarak kendisinden genç bir çocukla tıpkı bir sevgi yumağı gibi etrafta dolaşması küçük çaplı bir kaos yaşamasına neden olmuştu.

Konserlerde ve basit sonradan görme partilerde medya yasak olduğu için fazlasıyla rahat bir şekilde ilişkilerini devam ettirirken, suratlarına patlayan flaşlar birkaç dakikalık bir aptallaşma serenomisine neden olmuştu.

Hâliyle de Namjoon duruma el atmak zorunda kalmış ve gecenin sonunda kapattırdıkları- Jungkook bu durumdan nefret etti- oldukça şık ancak kasvetli restorantta soluk almışlardı.

"Jungkook, sanırım hiç tanışma fırsatımız olmadı. Ben Namjoon."

"Merhaba bay Kim."

Jungkook oturduğu koltuktan kalkarak eğilmek istediğinde koluna yapışan ellerle bu isteğini yerine getirememişti. Çünkü Taehyung kimsenin önünde eğilmesinden hoşlanmıyordu.

"Eğilme."

Namjoon anlayışla karşılayarak gülümsediğinde Jungkook'da hafifçe-gerginlik fazlasıyla üzerinde hakimiyet kurmakta- tebessüm edip yerine sinmişti.

İkili beraber sohbet ederken Taehyung hayranlıkla küçük olanı izliyor, içinden binlerce kelime geçiyor, zihni yorulmak bilmiyordu.

'Bu dünyada olduğun için teşekkür ederim, burada, yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgilim, çiçeğim.'

Esmer, elini bir sokak serserisinin zarif bir bayandan çalacağı belki de milyon liralık çantasına bakmış gibi küçüğün eline bakmış ve anlık bir hızla masanın altından elini çekip kendi dizi üzerine getirerek baş parmağıyla okşmaya başlamıştı.

Buradaki tek çocuk Taehyung'du, belki de tek çılgın.

Jungkook herhangi bir rezillik yaşamamak için elini çekmeye çalışıyor, başaramıyordu.

En sonunda aklına gelen basit bir fikirle ayaklandı. Ancak eli sanki onunmuş gibi büyüğün elleri arasında kalmıştı.

Onlara garip bir şekilde bakan Namjoon'un tepkisine karşı elini hızla çektiğinde Taehyung'un gözlerine davetsiz bir şekilde baktığında, gördüğü dugyguyla birkaç dakikalığına duraksamıştı.

the pianist 'tk ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin