Een kleine omschrijving vindt u op bladzijde 346

Al snel bladerde Kat naar bladzijde 346.

Beste lezer,

Ben je een van ons? Goed. Dit is jouw keuze, niet die van mij. Ik bedenk me dat ik je moet behoeden voor de gevolgen, maar iemand moet het jullie vertellen, niet?

Hebben jullie al ruzie gehad? Zijn jullie al uit elkaar gedreven? Nee? Lees dan verder. Misschien zijn jullie wel de goede generatie, eindelijk.

Lang geleden, voor mijn tijd 220 jaar geleden, leefden we allemaal nog een vrede. MiGri was een plaats waar harmonie en natuur één was. Omega's, Iota's, wat dan ook, ze werden allemaal geboren. Natuurlijk niet op dezelfde manier, maar ongeveer dezelfde uitkomst, want dat ligt vast in de regels van de natuur en het leven, maar daar zullen jullie later wel van leren. Maar toen kwam er opeens een generatie die geen harmonie kende. Het weer was dat jaar niet goed geweest en de geboorte van de kinderen was op een verkeerde manier plaatsgevonden. De harmonie zat niet meer in hun DNA.

De kinderen kregen ruzie. Hun sterke DNA, dat geen harmonie bevatte begon een oorlog tegen de soorten. Omega's vochten tegen de Beta's, Iota's tegen Labda's, Alfa's tegen Phi's en op een andere manier. De planeet werd verdeeld in 6 stukken land, die door het water dreven. Ieder stuk bevatte een ander volk. Ze hadden allemaal hun eigen manier van leven en generaties gingen voorbij.

Ondertussen werd het bestaan van de andere volken een mythe. Ooit waren ze beste vrienden geweest, maar nu konden ze elkaar niet meer in de ogen kijken. Die keren dat er ander persoon op een verkeerd land aankwam, werd die lachend en joelend vermoord. Toen besloten zes mensen dat er iets aan gedaan moest worden. Dus stuurden ze zes verschillende kinderen in een raket naar de aarde, waar harmonie in overvloed was. Dit bleven ze allemaal elke twintig jaar doen. Wachtend totdat er een generatie terug zou komen. Vers en sterk. En vooral samen.

Op de dag van vandaag wachten de volken nog steeds op hun verlossers.

Zijn jullie samen, na een verlies van een van jullie? Neem dan de raket die in kamer 527 staat. Die brengt jullie naar MiGri. Maar kies goed, want als jullie meningen verschillen, zijn jullie zeker niet de generatie waar we naar zoeken.

De zes jongeren keken elkaar aan. 'We gaan,' zeiden ze alle zes tegelijkertijd.

Migri {deel 1}Lees dit verhaal GRATIS!