37.rész

1K 100 20
                                    

Sziasztok! 

Hát megint csak eltűntem, de most új részt hoztam nektek. Szeretném megköszönni nektek a sok-sok komit,megtekintést és szavazatot!! Hamarosan a végéhez érünk a sztorinak, szóval ideje szép lassan lerántani a leplet, hogy mi is lesz ebből a katyvaszból amibe most kerültek a főhőseim. Láttam hogy sokatoknak idő volt feldolgozni a végét, az előző résznek, nos igen....ez a rész  kellő perspektívába hozza a dolgokat azt hiszem. Igaz még nem a vége, de tényleg borzasztóan hálás vagyok NEKTEK!! amiért olvassátok kitartóan a sztorim, és szeretitek!!

Ölelés


_________________


*Changkyun szemszöge*

Az oxigén amit beszívok, nem jut el az agyamig, a szívem hevesen ver mintha most akarnék meghalni, és Shin Hoseok kétségbe esett arca

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Az oxigén amit beszívok, nem jut el az agyamig, a szívem hevesen ver mintha most akarnék meghalni, és Shin Hoseok kétségbe esett arca...ami tükrözi az én arcom, szinte elviselhetetlen. Valakinek meg  kell magyaráznia mi folyik itt! Amanda nem lehet a testvérem, nem nem nem!!! Valaki csúnya játékot játszik velünk évek óta, és most akar legyengíteni?? Most akar egy ilyen szörnyű valóságba bele kényszeríteni amit nem akarok?? 

Éreztem hogy sápadok, minden másodpercben sápadtam lettem, minden perccel közelebb éreztem magam egy szívrohamhoz, minden órával azt éreztem ez egy kész téboly! A papír égette a kezem, le akartam dobni a földre, de az agyam nem fogadta az utasítást. Ránéztem az egyetlen személyre a szobában, és csak ennyit kérdeztem: 

- Miért? 

Hoseok megrántotta a vállát, és engem figyelt, majd felállt ő is és a papírt a zsebébe mélyesztette. 

- Itt az ideje, hogy kérdéseket tegyünk fel, ez már nem játék! - jelenti ki határozottan, és az ajtó felé megy. - Amandának ne mondj semmit, kerüld el őt, én is azt fogom tenni. - mondja keserűen, aztán kimegy a szobából.


***

- Apa! Kérlek, mond meg mi folyik itt, mi ez az egész?? Mi ez a levél?? - támaszkodom neki az asztalának és várok, hogy mondjon valamit. 

- Ez semmi. - mondja, olyan nyugodtan mintha ez így rendben lenne.

- Magyarázattal tartozol nekem! Az a lány lehet hogy húgom és a te lányod!  - emelem meg a hangom.

- Bízz bennem, erről szó sincs. Kérlek fiam, ne kutass tovább! 

- Hogy bízhatnék benned?? Ebben nőttem fel, egy hazug világban, eltiltották a lányt tőlem, aki sokáig engem szolgált, és végül kiderül hogy talán a testvérem? Szeretem Amandát, szóval válaszolj!

Mély levegőt vesz, és rám néz, látom a szemeiben hogy küzd magával, de muszáj hogy beszéljen.

- Rendben, Amanda Lee az egyik volt szolgáló lánya, annak idején a 7 ház összes házában szolgált,de csak is azért mert menekült a családjától. Valójában az egyik legnemesebb házhoz tartozott ő, de az apja hozzá akarta adni valami nagy emberhez. Viszont egy este, segítségért jött hozzám, hogy bujtassam el őt, és a gyermekét. Akkor volt talán 3 hónapos terhes Amandával, mivel ismertem Őt, így természetes volt, hogy segítek neki, anyád már akkor sem rajongott az ötletért, de nem volt beleszólása. Szóval megegyeztem vele hogy rendben szolgáljon engem. Sajnos egy idő után át kellett hogy irányítsam a a többi házhoz, mert túl feltűnő lett volna, hogy hirtelen a szökése után egy új szolgálóm van. Azt tudnod kell hogy az apja nagyon sok embert küldött, hogy ellenőrizzék az összes házat ami ehhez és a szomszédos tartományhoz tartozik. Ezek a levele pusztán csak hazugság, sem Hoseok sem a te testvéred. Igazából senkié sem. A történet lényege az, hogy miután Amanda megszületett, a nagymama nevelte fel a lányt. - fejezi be a történetet.

Cselédlány /Monsta X ff./Where stories live. Discover now