Hoofdstuk 1

2.2K 27 10

Hii, dit is het sequel op "Love is all I need"

Lees die eerst voordat je dit gaat lezen, anders snap je het waaarschijnlijk niet ;)

Enjoy reading en zoals beloofd word dit hoofdstuk langer! x

( Dit hoofdstuk is opgedragen aan KayleeK, bedankt voor het helpen met de kaft! xx )

-

- 7 jaar later -

POV Yara

Ik, Yara Tomlinson ben nu 25 jaar. Ik ben nog steeds samen met Harry. We blijven altijd met elkaar verbonden of we dat nou willen of niet. Sinds een uur weet ik namelijk dat ik zwanger ben van hem. Ik ga het hem straks vertellen. Nu is hij met de andere jongens bij een interview. Oh, bijna vergeten! Ik ren naar de t.v en zet hem aan. Daar zie ik de 5 belangrijkste jongens in mijn leven zitten. Met allemaal ben ik heel close.

'Zo jongens, we hebben een paar kijkersvragen.' Ze knikken en lachen in de camera. Maar het zijn niet echte glimlachen, ze zien er moe uit. Vooral Louis en Zayn. Is ook niet zo gek want gisteren hebben die twee hun vriendinnen uit gezwaaid. Eleanor en Hannah gingen naar Curacao voor een fotoshoot. Hannah is haar nieuwe stylist. Hannah is echt heel erg goed zeg.. Maar goed, terug naar het interview.

'De eerste vraag! Zouden jullie al kinderen willen krijgen?' Meteen ben ik met al mijn aandacht bij het beeldscherm. Wat als hij nee zegt?! Wat moet ik dan? Rustig Yara, hij heeft nog niks gezegd. Ongeduldig wacht ik af wat Harry gaat zeggen. Dan is hij eindelijk aan de beurt, als laatste. 'Uhm, ik wil wel kinderen maar nu nog niet. Ik heb nog een hele carriére voor me liggen.' Ik schrik, wat had ik anders ook verwacht? Maar wat moet ik nu? Moet ik het vertellen? Maar hij wil het nog niet! Ik moet hier met iemand over praten. Chelsey is de eerste die in me op komt. Ik ren als een gek naar Niall's appartement toe en bel ongeduldig aan. Chelsey doet gelukkig snel open. 'Chels, ik heb een probleem.' 'Tell me! Oh wacht eerst even het interview af kijken. Kom mee!' Ze trekt me naar binnen en ze installeert zich op de bank. Ik ga er naast zitten. 'Chels, ik-.' 'Sttt Yara, zometeen wacht even!' Ze zet het geluid harder. Alles gaat langs me op. Waarom luistert ze niet naar me? Ik kan ook naar Daniëlle gaan, ik hoop dat zij wel luistert. 'Chelsey, ik ga. Het is toch niet belangrijk.' Ze knikt afwezig en richt haar blik helemaal op het beeldscherm. Ik zucht en ga op weg naar Liam's appartement.

Ik klop aan en Daniëlle doet de deur snel open. 'Heey Yara! Ik wou net even de stad in. Ga je mee?' O nee toch? Heeft iedereen vandaag alleen maar plannen? 'Nee ik heb niet zo veel zin om mee te gaan.' Ze haalt haar schouders op en loopt dan langs me op om de lift in te stappen. 'Nou doei he Yaars!' Ik knik en glimlach naar haar. Als ze uit het zicht is zak ik op de grond met mijn rug tegen de muur. Ik zucht. Kan ik dan met niemand praten over mijn probleem...?

'Uh Yara? Wat doe jij hier?' Liam staat voor me. Ik had hem helemaal niet aan horen komen. 'Oh, sorry! Ik ga weer.' Ik sta snel en onhandig op en val bijna. Gelukkig weet ik mijn balans snel weer te vinden. 'Yara, gaat alles goed?' Ik zucht en schud mijn hoofd. Hij geeft me een knuffel en maakt een uitnodigend gebaar naar binnen. Eenmaal binnen vertel ik hem alles.

'Yara, het was maar een interview. Harry vertelt echt nietde waarheid in een interview. En hij kon ook niet weten dat jij toevallig zwanger bent. Vertel het hem Yara, hij zal het vast leuk vinden!' Hij wrijft over mijn rug. Ik zucht. Hij heeft vast wel gelijk. 'Dankje Li-Li.' Hij glimlacht. 'Geen dank Yara.' Ik geef hem een knuffel en loop dan richting mijn eigen appartement. Daar hoor ik Louis en Harry praten. '.. die eerste kijkersvraag dan! Ik hoef nu echt nog geen kind hoor!' De tranen springen in mijn ogen.

Nu besef ik dat ik er alleen voor sta. Ik wrijf over mijn buik. De tranen blijven maar stromen. Ik moet hier weg voordat Harry en Louis mij zien. Maar waar naartoe? Liam? Hij weet alles. Ik loop snel weer naar Liam's appartement en klop daar aan.

'Yara?' Hij is duidelijk verbaasd. Snap ik, want ik huil en zou het aan Harry gaan vertellen. 'L-L-Liam.. I-ik..' Hij trekt me zachtjes mee naar binnen en heeft me een glas water. 'Yara, vertel rustig wat er is gebeurd.' Ik knik. 'Toen ik binnen liep hoorde ik Harry en Louis praten. Ze.. Ze h-hadden het o-over die eerste vraag.. H-harry zei d-dat h-hij nog geen kind wou.' Liam slaat een arm om me heen. 'Sstt, Yara. Ik ben er voor je. En ik weet zeker dat Harry er ook voor je is.' Ik laat mijn hoofd op zijn schouder rusten. 'Wat moet ik nu doen Liam?' Hij haalt zijn hand door zijn haar en ik zie hem na denken. 'Vertel het hem eerlijk. Ik weet dat het moeilijk is maar ik help je.' Ik glimlach zwakjes. 'Dankje wel Li-Li.'

-

Hii,

Vanavond maby nog een hoofdstukje? xx

Harry Styles is all I need ~ Sequel op "Love is all I need"Lees dit verhaal GRATIS!