Zapaceala vremurilor...

82 1 2

Fata statea intinsa pe iarba, in bratele iubitului, dorindu-si sa nu mai fie nevoita vreodata sa plece de langa el. Amandoi aveau 16 ani, dar se cunosteau de la 12 ani. De atunci sunt impreuna si se iubesc, se iubesc mai mult de cum s-ar fi iubit cineva. 

Era deja 10 seara si stiau amandoi ca ar trebui sa plece acasa, dar nici unul nu se indura. Fata a incercat sa se ridice, sa plece, pentru ca stia ca mama ei deja incepea sa se ingrijoreze, dar baiatul nu o lasa si o stranse si mai tare in brate.

- Lasa-ma…trebuie sa plecam…stii si tu asta…zice fata incet…dorindu-si sa nu fie adevarat ceea ce zice.

- Stiu…dar nu vreau…vreau sa stau toata noaptea aici…cu tine…si o saruta incet.

- Si eu vreau…dar sti si tu ca nu putem...cred ca mama e deja ingrijorata…

- Nu-mi pasa…eu te vreau pe tine…zise incet baiatul, uitandu-se in ochii ei.

- Uite cum facem…eu iti zic o poveste si tu imi promiti ca dupa ma lasi sa plec…bine ?

- Bine…zice baiatul cu dezamagire in ochii…

Fata il lua in brate si incepu sa povesteasca:

- Acum ceva timp, s-a descoperit ca fiecare inima are o incuietoare diferita si o cheie a altei inimii. Eu am o incuietoare tipica…toate cheile o pot deschide…si cum au si facut-o…la inceput…eu am avut o inima foarte fierbinte…iar totii ce au deschis-o au fugit vazand ce caldura era in ea…dar n-au mai inchis-o…dar cu timpul am reusit s’o inchid…greu si incet…de fiecare data…dar inima mea nu mai era la fel…era rece…iar ultima data cand cineva a deschis-o…a lasat-o si mai larga…racindu-ma de tot…eram ca un ghetar…pluteam fara rost…de data aceea n-am mai putut sa inchid deloc usa…in nici un fel…pana ai venit tu…si cum mai vazut, cum ai sarit sa ma incalzesti…ai facut tot ce era posibil…si ai reusit…dar eu nu mai eram aceeasi…eram ca o foaie mototolita…care nu isi mai ia forma perfecta din nou…dar, eu nu eram doar mototolita…eram si rupta…iar tu m-ai salvat in ultima clipa…cand mai trezit cu ochii tai calzi si adanci…plini de iubire. Cand te-am vazut mi-am dat seama ca era timpul sa imi incerc si eu cheia pe inima ta…pana nu era prea tarziu…dar eu tot slabita eram...am luat cheia cand tu nu m-ai vazut si am carat-o (cinstit ar fi sa zicem ca defapt am tarat-o) pana la inima ta, unde am bagat-o si ti-am descuiat inima. Era ceva ce n-am mai vazut…prima mea inima la care se potriveste cheia. Dar efortul m-a slabit si mai tare…n-am apucat sa fac decat un pas in interior si am cazut…dar iarasi tu m-ai salvat…eu eram rece…dar tu m-ai luat in brate…m-ai pus in patul tau, m-ai invelit si m-ai adapostit…am dormit zile…saptamani…luni… poate chiar si ani... pana cand… un sarut dulce mi-a deschis ochii incetosati…si i-am vazut…la fel de plini de caldura si iubire…tu m-ai tratat ca pe o regina…si de asta tu esti eroul meu…fata se ridica un pic si il saruta dulce…acum lasa-ma, trebuie sa plec…

Dar baiatul n-o lasa, o stranse in brate si adormira amandoi…in bratele unui altuia…

Dimineata, toata lumea ii cauta, toti erau disperati, dar cand i-au gasit, la marginea orasului, langa lac, pe iarba, dormind, i-au lasat…i-au lasat sa-si traiasca dragostea…dragostea ce urma sa fie distrusa de adevarul ce urma sa iasa la suprafata.

Cand s-au trezit si-au dat seama ca tot orasul ii cauta(era un oras mic, toti se cunosteau intre ei. Lumea era agitata…iar cand i-au vazut parca au inebunit..dar cel mai mult se fereau de fata…de Elliot…sau Ella…cum o striga Dalv…nepretuitul ei iubit. Ella era speriata, nu mai intelegea nimic…ea era una din fetele preferate din oras…ii ajuta pe toti si chiar era propusa pentru “Miss Greys” (Greys este numele oraselului).Pe cand mergeau acasa…(Dalv o conducea…ca sa nu o lase singura in timpul scandalului ce va urma la ea acasa…parintii lui, probabil ca nici nu au observat ca el lipsea…dar la ea era altfel…parintii ei erau foarte stricti)au vazut un afis unde ea era stearsa de pe lista de concurente…la inceput au zis ca e o greseala…dar nu era doar un afis…erau mai multe. Ella incepu sa planga, incet…observand-o doar Dalv. Era ca un cosmar real.

Zapaceala vremurilor...Citește această povestire GRATUIT!