-Ce încerci tu să-mi explici nu are nici un sens! se gândeşte Justin intens la toate explicaţiile lui Zayn legate de petrecere.

Datorită faptului că atunci când s-au întors la petrecere, Justin şi restul nu l-au văzut pe Zayn bântuind peacolo, întrebarile au început să curgă. Săracul Zayn se pierdea prin minciuni, în timp ce Juliet încerca să rămână trează. Alyssa era suspectă în legătură cu ce a făcut Juliet noaptea trecută, dar de fiecare dată când deschidea subiectul ăsta, se prefăcea că o doare capul şi astfel scăpa fără alte chestionări. Ben şi Chelsea au reuşit să se dezlipească unul de altu', după o nopate lungă petrecută acasă la Justin, care i-a invitat pe toţi să rămână la el. De fapt ei s-au autoinvitat, dar hei, ce nu face Justin pentru prietenii lui?

Xavier era varză, beat criţă, acompaniat de multe domnişoare şi slavă domnului, nici una dintre ele nu era un bărbat deghizat cu fustiţă, când cei patru fantastici s-au întors la local. Noaptea trecută a fost de pomină, dar toată lumea ridică semne de întrebare în privinţa celor doi dispăruţi.

După aşa o noapte, cei şapte nebuni se aflau într-o cafenea din mall pentru a se trezi. Fetele aveau chef de shopping, iar băieţii... ei bine băieţii erau mahmuri ,exceptându-l pe Zayn ce şi-a petrecut noaptea certându-se cu "amica lui".

- Frate, sigur nu ne-ai lăsat baltă pentru vreo fată? se bagă Ben în discuţie, iar Juliet scuipă sucul pe care îl savura pe Justin.

- Băăăi! se revoltă, ridicându-se în picioare şi admirând baia de suc în care se scăldau hainele lui de firmă.

- Scuze, dar... sunt alergică la căpşuni, spune repede Juliet pentru a-şi scuza fapta ce l-a indignat pe Justin.

Alyssa ridică dintr-o sprânceană şi o privi pe Juliet cu reproş. Fata aia cu siguranţă ascundea ceva, iar Alyssa era hotărâtă să afle ce. Nu a remarcat asta doar din cauza sucului, care apropo, era preferatul ei, ci şi de faptul că Zayn a renunţat să mai vină la petrecere pentru a avea grijă de fratesu'. Zayn să aibă grijă de stresantul Liam în timp ce petrecerea anului este în desfăşurare? Vise, dragă, vise!

- Xavier, mişcă-ţi fundul şi hai acasă. Nu voi umbla prin mall ca un boschetar plin de suc, mirosind a căpşuni, îi ordonă amicului său ce se dădea cu capul de masa din cauza oboselii şi durerii de cap.

- De ce tocmai eu? se plânge de zor enervându-l şi mai tare.

- Poate pentru cap în loc să te las la club să te faci şi mai praf decât erai şi să nimereşti în pat cu vreun pervers, te-am cărat până acasă şi ai dormit în patul meu.

- Eu nu-mi amintesc să se fi întâmplat lucruile aşa, stă Xavier pe gânduri, dar la acea ora nici nu ştia cum o cheamă pe maică-sa, da' păi să-şi amintească detalii după o noapte în care doar a băut.

Xavier nu dorea sub nici o formă să părăsească mall-ul, cu atât mai puţin cafeneaua, aşadar, altcineva s-a hotărât să îl însoţească pe supăratul ăsta pe viaţă.

- Merg eu cu tine.

Justin se întunecă la faţă când aude acea voce terifiantă ce îi aparţinea coşmarului său number one.

- Nici să nu te gândeşti, vrăijtoare! îi aruncă una din privirile sale intimidante.

- Heei, eu am fost vrăjitoare! spune zâmbind Chels, care urmărise până acum tot setul de replici.

- Nu te băga, lasă-i să se certe, adaugă Ben care nu ştiu de unde a făcut rost de popcorn şi urmărea totul cu interes.

- Justin, fă bine şi du-te cu Alyssa, dacă bineînţeles nu vrei să te însoţesc eu şi să depănăm ceva amintiri din ziua în care... încercă Zayn să-i aducă la cunoştiinţă o zi cam ruşinoasă pentru marele Jus.

You again?Citește această povestire GRATUIT!