42. Home Is Where Your Heart Is

362 24 0
                                    

|NERRIE|

Islan nk.

Juoksen lentokentän halki nopeasti ja näen jo pilkahduksen tummia hiuksia, jotka tiedän kuuluvan parhaalle kaverilleni. Hän ei kuitenkaan huomaa minua vielä.

"NERRIE!" huudan täyttä kurkkua, mutta en pysähdy. Huutoni kaikuu lentokentällä ja monien ihmisten päät kääntyvät, sitten huutoni kantautuu Nerrien korviin ja hän kääntää päänsä. Hän juoksee minua vastaan ja hyppään hänen syliinsä.

"ISLA!" hän huutaa vieläkin vaikka olen jo hänen sylissään.
"Mulla on ollu ihan vitummoine ikävä sua" hän sanoo ja rutista minua oikein lujaa, niinkuin karkaisin.

"Niin mullakin sua." Halaamme pitkän tovin. En halua päästää irti, mutta jossain vaiheessa on vain pakko. Jatkamme matkaamme käsikynkässä matkalaukkuhihnojen luo ja odotamme, että Nerrien laukku saapuu.

"No mites Jaydenille kuuluu? Vieläkö ootte pari?" kysyn Nerrieltä uteliaana. Ja hänen leveästä hymystä päätellen he ovat edelleen pari. Sitten hän ottaa kännykkänsä esille ja näyttää kuvan vaaleahiuksisesta komeasta herrasta, jonka nimi sattuu olemaan Jayden.

"Te näytätte söpöiltä yhessä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Te näytätte söpöiltä yhessä." sanon ja Nerrien hymy vain jatkaa leviämistään.

"Se ois halunnu tulla mun mukaan, Amerikka pitää nähdä kuullemma poikaystävän kanssa."

"Ai te ootte oikein julkistanu teidän suhteen, vai?" kysyn hymyillen.

Nerrie ja Jayden saattavat vaikka olla söpömpi pari kuin minä ja Nico. Siis he kummatkin ovat hyvännäköisiä ja pikkaisen kapinallisia. Jayden tulee kyllä vähän rikkaammasta perheestä niinkuin Nicokin ja niinkuin Nico luulen Jaydenin omistavan pari kallista urheiluautoakin.

"Onko Jayllä superkalliita autoja, joilla se vie sut kouluun?" kysyn ja katsahdan Nerrietä, jolla on vieläkin hymy huulilla.

"Se haluis vaihtaa koulua yksityisestä koulusta, meidän julkiseen kouluun vaan että se sais nähä mua joka päivä."

Vau, Jayden taitaa oikeasti välittää Nerriestä, mutta Nerin tuntien Jayden ei ole enää kauaa kuvioissa. Nerillä on sellainen taipumus seurustella pojan kanssa pari viikkoa ja sitten vaihtaa toiseen, ettei hän ala tylsistyä.

"Miten pitkään sä ajattelit pitää Jayn maisemissa?" kysyn vain pelkästä uteliaisuudesta, sillä Jay vaikuttaa ihan ok tyypiltä ja pelkään että hän välittää Neristä liian paljon ja jos Ner päättääkin jättää hänet Jay-paran sydän murtuu täysin.

"Musta tuntuu, että mä oon rakastunut Jayhin, niinku ihan rakastunu, sydämeni pohjasta." Ner alkaa punastumaan ja nostaa hitaasti katseensa kalliinnäköisistä kengistään minuun. "Se osti nää kengät mulle, jotka makso ihan vitusti. Se vaan yks päivä ajo meidän pihaan ja ojenti mulle ne. Sit se sano: 'Vaan parasta, mun rakkaalle.' Sillo musta tuntu et mun sydän halkeis onnesta."

Unloved- VaaratonWhere stories live. Discover now