Між розділами-1

9 0 0
                                    

Закинуте місце неподалік Форкса. Велика зала нагорі таємничої чорної вежі. Напередодні виписки Кенші з лікарні. Маленький демон Марні і дух Саурона.

Марні: Ти знаєш, цей Шанг Тсунг такий милий. І ввічливий. Шкода, що старші боги наслали на нього прокляття. Захотів перстеник, бідося. Шкода, не отримає. До речі, я так і не знайшла власника персня. Він, непевне, одягнув його, тому лише тобі під силу його знайти, я його не побачу.

Дух Саурона: Не згадуй Шанга Тсунга. Його треба позбутися. Принеси мені перстень, маленький демоне Марні, коли хочеш і далі кликати мене батьком. Принеси мені моє...

Марні: Принесу. Моє слово міцне, як стіни цієї башти, що постала тут разом із твоїм духом. Але тобі потрібне тіло. Власник персня?

Дух Саурона: Я сам створю собі тіло. Перстень, Марні, перстень. Ти єдина можеш покидати цю башту, коли забажаєш, крім мене. Я подарував тобі цю можливість лише з милості. Якщо через три світанки я не матиму персня, то відмовлюся від твоєї допомоги й віддам твою душу в розпорядження старших богів. Зрозуміла, маленький демоне?

Марні: Так, батьку. Я принесу перстень. До післязавтрашнього вечора ти його матимеш.

Куди подівся перстеньWhere stories live. Discover now