Her på det seneste er drengenes fans begynde at hate meget på mig. Nok fordi de tror at jeg har en dårlig indflydelse på dem.

Marcus og Martinus er begyndt at få mere og mere travlt, så dem ser jeg ik så tit mere. Jeg er begyndt at komme længere og længere væk fra Victoria.

Jeg følger at jeg begynder at lukke folk ude? Hvorfor, det ved jeg virkelig ik. Det er svært at forklarer..

Jeg er også begyndt at pjække, for at slippe for skolen. Skolen er så udmattende.. Mine forældre, Ella og Milas, dem snakker jeg nærmest ik med.

Jeg er begyndt at skrive med en dreng, Casper. Han er den sødeste af den sødeste. Martinus og jeg stoppede lidt vores flirt, efter han har fået så travlt. Jeg bor stadig i Trofors, intet nyt.

Jeg har ændret mig, jeg har ændret mig en del. Jeg er begyndt at hænge ud med Sonja, Annika og Lis. Vi kalder os, "De seje piger".

Gid at alting var let. Jeg savner Martinus, men vi har bare ikk tid til hinanden. Det lyder forfærdeligt, og det er det også. Jeg savner vores forhold, venskab og den måde vi lærte hinanden på.

Hvis jeg kunne rejse tilbage i tiden, vil jeg ændrer det hele.

Så alting vil blive mere perfekt.

Tænk at Martinus Gunnarsen har skrevet en sang til mig, first kiss.

// Det er så slutningen på First kiss. Jeg er virkelig taknemlig for at lærer mennesker at kende her på Wattpad. Som fx. JRBell !<3
Mathildesa LauraLohde og en masse andre mødte jeg fx. Over JRBell

Jeg kan ikke takke nok JRBell for at hjælpe mig en del med at "lærer" at skrive, hvis man kan sige det. Hun gav gode råd!<3

Hvis i ikke har læst Josefine's bøger, kan de 100% anbefales! Selvfølgelig også LauraLohde Mathildesa & caroherma ! Deres bøger kan man 100p også anbefales!

Det har været en stor ære at skrive den her bog, selvom at der er sygt mange fejl, aha. <3

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!