Hoofdstuk 3

152 7 0
                                    

P.O.V Carlee.

Ineens hoor ik Amber schreeuwen, meteen ruk ik de deur open en loop naar binnen. Amber zit op de grond te beven. "Hee meissie, wat is er?" Probeer ik rustig te zeggen. Ze is net een klein kind, overal bang voor. Amber wijst naar het bad waar ik gauw naartoe loop.

"OMFG, WAT IS DIT?!" Schreeuw ik als ik zie wat er in de bad zit. Heel veel bloed met een enge wijf erin, ze beweegt en ineens gaan haar ogen open en probeert ze op te staan. "Amber, kom mee! NU." Brul ik terwijl ik haar bovenarm vastgrijp en meesleur. Maar de deur zit netzoals de voordeur muurvast. "Shit!" Vloek ik terwijl ik de deur in probeer te trappen.

"OMG DAT DING STAAT OP!! CARLEE!" Schreeuw Amber ineens. Wow ik wist niet dat ze zo hard kon schreeuwen. Ik kijk naar dat wijf en ineens krijg ik het lef om met haar te praten. "Hey, wat is er? Trouwens heb je het niet koud?" Vraag ik beleefd, maar mijn binnenste beeft als een gek, haha een aardbeving. T wijf kreunt en komt weer op ons af. "Shitt!!" Ik schop als een gek op de deur, maar nee hij gaat niet open.

"Carlee.. Ik weet niet of je t gezien hebt maar en zit een sleutel in t sleutelgat." Roept Amber blij terwijl ze met de sleutel zwaait. Meteen pak ik hem van haar af en stop ik hem in t sleutelgat. *KLIK* Doet die waarna de deur open gaat.

Ondertussen is t wijf steeds dichterbij gekomen dus probeer ik haar weg te slaan, wat niet lukt dus pak ik de hand van Amber en begin naar de voordeur te rennen waar de rest ook is. Nee he! Nu staan ik en Amber er alleen voor, want de rest ik veder gegaan ZONDER ons. Naast me hoor ik Amber huilen. "Wat is er, girl?" Vraag ik terwijl ik haar in een knuffel trek. "Ik... D..urff... Ni...ee...tt ve...ddeerr." Huilt ze. Ahw wat zielig, en ze zei tegen ons dat ze niet mee wilde.

Alsof ze een spook gezien heeft begint ze te gillen. Als ik haar gezicht zie begin ik te lachen. Ze gilt van blijdschap. "OMG, Carlee we kunnen de jongens een sms sturen! En vragen waar ze zijn." Roept ze. Waarom had ik er niet aan gedacht? Ik pak mijn mobiel en doe hem aan maar meteen valt die uit. "NEE, GEEN BATTERIJ!!" Schreeuw ik boos terwijl ik mijn mobiel tegen de muur aan gooi. Meteen ren ik er weer naar toe om te kijken of hij nog heel is. Pfff.. gelukkig hij is heel! "Shitt, ik heb ook geen batterij." Huilt Amber. "We zijn verloren!" Zeg ik boos.

*KRAAK* Ik loop meteen naar voren om te kijken wat er zo kraakt. De trap! "Amber, kom! Anders raak ik jou straks ook nog kwijt." Roep ik naar Amber, die achter me komt staan. "Zullen we de trap opgaan?" Vraag ik aan haar. Meteen knikt ze terwijl ze mijn hand vast houdt. Langzaam lopen we naar boven *KRAAK* Horen we weer. Wat zou t zijn? Ik kijk naar boven en zie dat enge wijf daar staan. Ploseling gaat alles snel. De wijf schreeuwt en springt op ons. Meteen zakt de trap ineen en we belanden in een rare kamer.

-

Dat was het weer eens. Lekker spannend he? Vergeet niet te vote & comment.

x @Marie480

The house.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu